2777
2789
عنوان

گل دخترای کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 34 پست
ن دیر نیست حتما میرسی... ب نظرم چون نظام قدیم رو خوندی و ب اون کتابا عادت داری قدیم کنکور بده

قدیم میگن سخت تره بخاطر همین دو دلم

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هدفت رشته خفنیه برو نظام جدید بگیر چون تو داری دیر شروع میکنی ممکنه امسال نشه و سال بعدم دیگه کن ...

اره رشته خفنی میخوام .مرسی عزیزم از راهنماییت

نه من دانشجو ام و الان شدیدا دلم میخواد دوباره کنکور بدم و چند سال هم فاصله افتاده

خب ببین عزیزم نظام جدید درسته طالب حذف شده ولی یه درسی مثل زیست اصطلاحات جدیدی اومده!چون فاصله افتاده نظام جدید برات خوب بود!ولی منم احساس میکنم برای نظام جدید دیر شده...نظام قدیمو قبلا تو مدارس چندبار خوندی و تسلط داری...برای نظام قدیم شروع کنی و اراده داشته باشی و عالی بخونی صددرصد رتبه خوبی میاری💗ولی نظام جدید ریسکه!بازم با یه مشاور مشورت کن و ببین به صلاح خودت کدوم بهتره..موفق باشی💚

💗🌸
اگه هدفت رشته خفنیه برو نظام جدید بگیر چون تو داری دیر شروع میکنی ممکنه امسال نشه و سال بعدم دیگه کن ...

منم می خوام‌دوباره کنکور بدم ولی امسال نمی رسم‌...سال دیگه آزمون نظام قدیم نمی گیرند؟

منم می خوام‌دوباره کنکور بدم ولی امسال نمی رسم‌...سال دیگه آزمون نظام قدیم نمی گیرند؟

تا جایی که میدونم نه ،بنظرم نظام جدید بخون فقط زیستش کلاس میخواد شیمی و اینا تغییر کرده ولی سبک تر شده

خب ببین عزیزم نظام جدید درسته طالب حذف شده ولی یه درسی مثل زیست اصطلاحات جدیدی اومده!چون فاصله افتاد ...

اره همه اینا هست ولی نظام جدید امسال آخرین سالیع که برگزار میشه کتاب هم ندارم از قدیم باید تهیه کنم 

تا جایی که میدونم نه ،بنظرم نظام جدید بخون فقط زیستش کلاس میخواد شیمی و اینا تغییر کرده ولی سبک تر ش ...

شیمی و عربی هم باید بدم کلاس هیچی یادم نمی یاد من الان یکسال لیسانسم گرفتم رشته خودم ریاضی بوده

ن دیر نیست حتما میرسی... ب نظرم چون نظام قدیم رو خوندی و ب اون کتابا عادت داری قدیم کنکور بده

یه خواهرکنکوری دارم که نظام قدیمه.فکرمیکنه ازالان دیره اگرشروع کنه!رشته اش تجربیه.من چون ریاضی بودم نمیتونم راهنماییش کنم.به نظرتون میتونه رتبه عالی بیاره اگرالان شروع کنه؟

شیمی و عربی هم باید بدم کلاس هیچی یادم نمی یاد من الان یکسال لیسانسم گرفتم رشته خودم ریاضی بوده

خب اگه هدفت پزشکی دندونه از الان شروع کن حالا یاذمیشه یا نمیشه سال دیگه انشالله

خب اگه هدفت پزشکی دندونه از الان شروع کن حالا یاذمیشه یا نمیشه سال دیگه انشالله

امسال که نمیشه صد درصد هدفم سال دیگه است  ولی بازم الان دیره همین هفته می خوام برم دنبال کتاب ...بقیه اش توکل برخدا😊