2777
2789
عنوان

چقد امروز دلگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست
چی بگم من ک تازه از پیشش اومدم نامزدیم اخه 😭😭

برا شما که دلتنگی بیشتره درکت میکنم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
خیییلی منم دلم گرفته😭😭😭 سالگرد اشناییمونه با کلی ذوق برای شوهرم کادو خریدم زد تو ذوقم 

برای مرد اصلا نباید کادو گرفت من اصلا براش کادو نمیگیریم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه های بچه هنوز تو گوشمه هی میگفت میشه چهاتایی بریم خونه هی مامان میگفت سه تا باید بگی اشتباه میگی اونم میگفت خوب سه تایی منو تو و بابا اونم میگفت تو با بابا برو سینما فردا میام با خودم میبرمت باز بچه التماسشون میکرد

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
صب دخترم رو برده بودم دکتر براش سرم وص کرده بودن تخت کناریش یه بچه حدودا پنج ساله بود که اونم سرم زد ...

منم ظهر زنگ زدم شوهرم کلی گریه کردم،ترسیده بود فک کرد تو راهی طوریش شده.یک هفته ندیدمش،دو روز دیگه میاد.کارش همینه.

ایندفعه از گل پر کردن خسته شده بودم،با جفت سر راهی و دو تا بچه از آدم توقع گل پر کردن دارن،دیگه زنگ زدم کلی گریه کردم.

از امروز گل هامو میدم به یکی از همسایه هام پر کنه

منم ظهر زنگ زدم شوهرم کلی گریه کردم،ترسیده بود فک کرد تو راهی طوریش شده.یک هفته ندیدم ...

باشه دو روزم صب کنی میاد. تو بارداری ادم دلش میخواد گریه کنه که فک کنم تقصیره هورمونا باشه

منم دلم گرفته

دلم میخاد یکی انرژی مثبت بهم بده

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️