2777
2789
عنوان

مامانا کمک

39 بازدید | 8 پست

مامانا پسر من یکماهشه تازگیا شیرش که میدم میخوابه تا میام بخوابونمش سر جاش یا آروغشو بگیرم بیدار میشه دوباره شیر میخواد تا بخوابه

اگه هم شیرش بدم باز دلش درد میگیره

چجوری بخوابونمش؟؟

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین

کنارش دراز بکش شیر بده خوابید اروم سینتو در بیار 

زیر سرشم یه بالش نازک بزار که بالاتر باشه شیر نپره 

وقتی خواب لازم نیس بیدارش کنی اروغشو بگیری 

هر روزم 5قطره شربت دل درد بهش بده نفخش بر طرف میشه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنارش دراز بکش شیر بده خوابید اروم سینتو در بیار  زیر سرشم یه بالش نازک بزار که بالاتر باشه شی ...

ممنون عزیزم

فقط یه سوال بهم میگم رو دنده راست بخوابونمش بعد شیر دنده چپ مشکلی داره؟؟آخه راست همیشه نمیشه

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین
ممنون عزیزم فقط یه سوال بهم میگم رو دنده راست بخوابونمش بعد شیر دنده چپ مشکلی داره؟؟آخه راست همیشه ...

نه هیچ مشکلی نداره 

فقط هر چند ساعت سرشو بچرخون به یه طرف دیگه بخوابه یا پشت بخوابه که فرم سرش گرد بشه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.