2777
2789
عنوان

بدبین شدم دیگ نسبت ب همه

251 بازدید | 35 پست

از بس ک تو این چن روز تاپیک خیانت دیدم میترسم همش ب شوهر خودمم بدبین شدم چقد دنیا بد شده چرا هیچی سرجاش نیس؟هیچکس حرمت نگه نمیداره😔😔😔چقد از اینده میترسم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

کلا من به زندگی بدبین شدم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقل باش به خودت بگو هرچی بشه من به خودم تکیه میدم تا نترسی 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

راستش منم بخاطر ایتجور چیزا علاقه ای به جمع ندارم تو جمع فکرهای بد میکنم اعصابم داغون میشه تو خونه موندن رو به بیرون رفتن ترجیح میدم چون دیدن ادمهای ناجور تو خیابون اعصابمو بهم میریزه 

ینی بهش مطمئن نیستی که بدبین شدی😶

مطمئنم خیلی عاشقانه همو دوس داریم از زندگیم راضیم ولی اینجا ی چیزایی خوندم ک ادم ته دلش میترسه

منم بدبین شدم با این تایپیکا که گذاشتن..فکرم مشغول شده. هی با خودم میگم باید برم چکش کنم بیشتر حواسم ...

من گوشیش یکسره دستمه اصن ولی از اینده میترسم میترسم دلشو بزنم