2777
2789
چرا ، خیلی هم فایده داره هر وقت بزنی ، از دوهفته بعدش ایمن میشی یک موج بعدی انفولانزا رو بدونید که ...

مهم اینه الان ویروس خیلی پخش شده ممکنه بدون علامت نو بدن شخصی وجود داشته باشه و ضعیف باشه. واکسن که لزنه ویروس واکسن رو ویروس بدن ب اصطلاح سوار میشه و بیماری شدیدی ب وجود میاد.

از زمان تزریق واکسن تا فعال شدن ایمنی ش دو هفته طول میکشه تو این مدت فرد نباید سرمابخوره. بحاطر همین میگن اوایل مهر که هنوز سرماخوزدگی شایع نیست‌

چون اگه فرد دچار سرماخوردگی بشه تو دوهفته اول تزریق واکسن ممکن خطرناک باشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
مهم اینه الان ویروس خیلی پخش شده ممکنه بدون علامت نو بدن شخصی وجود داشته باشه و ضعیف باشه. واکسن که ...

نه عزیزم اینطور نیست 

واکسن فقط در صورت وجود علائم واضح سرماخوردگی یا آنفولانزا منع مصرف داره در دوره کمونش ایرادی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اینطور نیست  واکسن فقط در صورت وجود علائم واضح سرماخوردگی یا آنفولانزا منع مصرف داره ...

عزیرم فوق تخصص اینو بمن گفت.

خودم دانش پزشکی زیادی ندارم 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عزیرم فوق تخصص اینو بمن گفت. خودم دانش پزشکی زیادی ندارم  

منم دقیقا از روی صحبت پزشک متخصص عفونی میگم 

به خاطر همینم الان باز داروخانه ها اوردن و به هرکی پیره یا مریض قلبی هست توصیه میکنن بزنید

منم دقیقا از روی صحبت پزشک متخصص عفونی میگم  به خاطر همینم الان باز داروخانه ها اوردن و به هرک ...

گروههای پر خطر بله ریسک نزدنش بیشتره

من برای سایرین گفتم

دکترها هم هرکدوم ی چیزی میگن

گاهی واقعا ادم می مونه چی درسته

گروههای پر خطر بله ریسک نزدنش بیشتره من برای سایرین گفتم دکترها هم هرکدوم ی چیزی میگن گاهی واقعا ...

برای سایرین که کلا زدن و نزدنش فرق زیادی نداره اصل همون بچه ها و بیماران قلبی و افراد سالمند هستن 

برای سایرین که کلا زدن و نزدنش فرق زیادی نداره اصل همون بچه ها و بیماران قلبی و افراد سالمند هستن&nb ...

خب من توصیه ی دکتر ب خانواده م رو گفتم دیگه نه برا گروه های پر خطر