anita_98 مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 245 عنوان چقد انفلوانزا زیاد شده | مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 36 پست اخبار گوش دادم ۳۰نفر فوت شدن بدبختا 1398/09/08 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 اذر بایجان شیراز سمنان گلستان این استان ها رو اخبار گفت؟ فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
مادر_خانومی4 عضویت: 1394/05/21 تعداد پست: 6767 حالا واقعا نازا میکنه؟؟😳😳😳 من هرسال میزنم یا خدا خخخخخ من دارم میگم با این شایعات یه مشت بی سواد مردمو از راه های علمی دارن دور میکنن عزیزم میگم شایعه اس !!!
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37404 خخخخخ من دارم میگم با این شایعات یه مشت بی سواد مردمو از راه های علمی دارن دور میکنن عزیزم می ... سلام ببخشید واکسنش رو باید تهیه کنیم یا توی بهداشت هست برای زیر شش سال ؟ من شیرازم امشب یه بچه یک ساله شنیدم فوت کرده 😔 اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
_andia عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 54 خخخخخ من دارم میگم با این شایعات یه مشت بی سواد مردمو از راه های علمی دارن دور میکنن عزیزم می ... آها فهمیدم🙃خیالم راحت شد
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 سلام ببخشید واکسنش رو باید تهیه کنیم یا توی بهداشت هست برای زیر شش سال ؟ من شیرازم امشب یه بچه یک سا ... واکسن رو باید آزاد بخری و با ویزیت پزشک تزریق میکنن اول مهر باید میزدی الان دیگه زیاد فایده نداره.من دیشب پسرمو بردم واکسن بزنه پزشک گفت الان نزنه بهتره. ممکنه سرما بخوره خطرناک میشهوقتی واکسن میزنن تا دوهفته اصلا نباید سرما بخورن فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 اره عزیزم چطور مازندران رو نگفت حدود ۱۰ تا کشته داشته تو مازندران.تهران هم بودهدختر یکی از همکارای همسرم دور از جون همه دیروز فوت کرد ۱۸ سالش بود. تب کرد ۳ روز بیمارستان بود و تمام فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37404 واکسن رو باید آزاد بخری و با ویزیت پزشک تزریق میکنن اول مهر باید میزدی الان دیگه زیاد فایده ن ... پناه بر خدا . من هر سال دیده بودم داروخانه ها میزنن واکسن موجوده ولی حس میکنم امسال انقدر جدی شده . هیچ وقت انقدر مرگ و میر جدی نداشت به این حالت اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 پناه بر خدا . من هر سال دیده بودم داروخانه ها میزنن واکسن موجوده ولی حس میکنم امسال انقدر جدی شده . ... بله متاسفانه امسال انگار شدید تر هستمنم خیلی نگرانم واقعا فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 پناه بر خدا . من هر سال دیده بودم داروخانه ها میزنن واکسن موجوده ولی حس میکنم امسال انقدر جدی شده . ... ببین دکتر بمن گفت ترکیب اب لیمو شیرین و پرتقال روزی ۳ لیوان بخوریمترکیب اب سیب قرمز و هویجیه استکان سرکه رو تو یه قابلمه اب بریزی بذاری رو گاز بجوشه تو فضای خونه بخور کنه.شستن مرتب دست ها فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37404 ببین دکتر بمن گفت ترکیب اب لیمو شیرین و پرتقال روزی ۳ لیوان بخوریم ترکیب اب سیب قرمز و هویج یه است ... ممنون حتما رعایت میکنم خدا خودش همه مون رو از بلا حفظ کنه مخصوصا بچه ها رو 🙏🙏 اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آینور2 عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 1435 ببین دکتر بمن گفت ترکیب اب لیمو شیرین و پرتقال روزی ۳ لیوان بخوریم ترکیب اب سیب قرمز و هویج یه است ... سلام.ببخشید میتونم درخواست دوستی بدم .در مورد رسته تحصیلیتون سوال داشتم .ممنون
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 سلام.ببخشید میتونم درخواست دوستی بدم .در مورد رسته تحصیلیتون سوال داشتم .ممنون بفرمایید در خدمتم فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
مادر_خانومی4 عضویت: 1394/05/21 تعداد پست: 6767 سلام ببخشید واکسنش رو باید تهیه کنیم یا توی بهداشت هست برای زیر شش سال ؟ من شیرازم امشب یه بچه یک سا ... خودتون از داروخانه باید تهیه کنید عزیزم
مادر_خانومی4 عضویت: 1394/05/21 تعداد پست: 6767 واکسن رو باید آزاد بخری و با ویزیت پزشک تزریق میکنن اول مهر باید میزدی الان دیگه زیاد فایده ن ... چرا ، خیلی هم فایده دارههر وقت بزنی ، از دوهفته بعدش ایمن میشییک موج بعدی انفولانزا رو بدونید که حوالی بهاره