2777
2789
عنوان

بازهم خیانت لعنتی

885 بازدید | 92 پست

بچه ها شما خط قرمزاتون تو زندگی چیا هستن ک دیگه قید زندگی مشترک رو بزنین

از نظر شما چیا خیانت محسوب میشه 

. بیاید ی ذره باهم حرف بزنیم 

اوناییم ک خیانت دیدن یا تو اطرافیانشون دیدن دوست داشتن تعریف کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ خیلی بدم‌میاد

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خط قرمزم فقط روزیه که بفهمم عشقِ شوهرم بهم ذره ای کم شده

اون لحظه میمیرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من خیلی خسته شدم اصلا نازمو نمیکشه الان دوروزه قهریم😞

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
خیانت تا چه حدی رو میبخشید؟؟  

خیانت بخشیدن نداره کسی که خیانت کرد رو نباید بخشید

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
خیانت تا چه حدی رو میبخشید؟؟ 

اگه فقط در حد رابطه جنسی باشه

مشکلی نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری