2777
2789
عنوان

یه زن باید چطور رفتار کنه؟

1008 بازدید | 26 پست

دوست دارم شوهرم به من حساس بشه. نتونه از من جداشه و مدام بهم زنگ بزنه. 

نه که شک کنه یا غیرتی بشه ها فقط حساس باشه .

چیکار باید کرد؟ 

خسته شدم از بس مواظب بودم تا کاری نکنه یا دروغ نگه و خیانت نکنه بهم.

میخوام اون بیوفته دنبالم.

چه رفتاری باید داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید محبت کنی و شیطونی کنی همیشه بخندی و شاد باشی واسش نمک بریزی اینطوری یه دقیقه هم نمیتونه بدون تو باشه البته ظرافت های زنونه هم مهمه

اصلا هیچ وقت فکر نمیکردم تو امضام بنویسم واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم خیلی

والا من همیشه خودم بودم و رفتار خاصی ندارم و شوهرم این اخلاقایی ک میگی رو داره خواهر شوهرم همیشه میگه ما بخاطر شخصیت خودت دوست داریم ن بخاطر اینکه زن داداشمی شخصیتت بزرگه منم متوجه نمیشم یعنی چی

شاد باش.بااعتماد بنفس باش.بخودت احترام بزار.مرتب و تمیز باش و ب ظاهرت برس.ناخودآگاه میاد سمتت

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
سابقه شوهرم خرابه. بهش اعتماد ندارم. دوست دارم بیخیال باشم اما برام سخته. شما چیکار میکنید؟

عزیزم شوهر عاشق خودبخود دنبال و حواس جمع زنشه بعضی از مردا فقط خانمشون دوست دارن و خوب ممکنه خیلی حساس نباشن رو خانم 

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم