2777
2789
عنوان

یه زن باید چطور رفتار کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 26 پست

کلا سعی کن قابل پیش بینی نباشی

اگه تا الان چکش میکردی دیگه نکن یه کار دیگه کن مثلا پاشید با هم یه فعالیت مشترک انجام بدین غذا یا سالاد درست کردن مثلا نظافت خونه شعر خوندن و ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

همین که فهمیدی نباید اینقد روش حساس باشی و برعکس اون روت حساس بشه خودش نصفه راهه

وقتی رو مردا حساس بشی فگر میکنن خبریه بیشتر به خودشون مینازن

من نمیدونم این کارهای خودمو به تو هم توصیه کنم یا نه.آخه مردا باهم فرق دارن

من قبلا همش گلایه میکردم که چرا منو نمیبری بیرون دور بزنیم،پکیدم تو خونه و...اونم سعی میکرد ولی فرداش یادش میرف..تا اینکه ترجیح دادم خودم با دوستام برم تفریح..وقتی هم بر میگردم یه جوری وانمود میکنم که خیییلی بهم خوش گذشته..میخوام بترسونمش که اگه همینجور بهم بی اهمیتی کنه ممکنه رفت و آمدم با دوستام زیاد بشه و ترس از دست دادن منو داشته باشه

الان جدیدا کمی به بیرون رفتنام حساس شده😉 منم میخوام وقتی گیر داد بهش بگم که خب باشه من با دوستام نمیرم ولی تو باید یه جور برنامه بریزی که تفریح دونفره داشته باشیم

یا وقتی باهم بیرون میریم جایی مهمونی مسافرتی وقتی میبینم حواسش به من نیست و منو نمیبینه منم مقابله به مثل میکنم و جوری وانمود میکنم که اصلا حواسم بهش نیست

البته به هر کسی توصیه نمیکنم اینکارا رو من قلق گیریش کمی دستم اومده وگر نه ممکنه نتیجه عکس بده

چی میگی تو😤😤😤😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت دادن به خودت یعنی چی؟

یعنی همش فکر و ذکرت اون و کاراش نباشه 

به کار و درون خودت هم متناسب اهمیت بده 

اصلا یه مدت ببین شوهرت چی کار میکنه تو هم همون کارو کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اینجوری بیشتر میره. نمیاد طرفم.  مثلا اگه دیر اومد خونه.یا حس کردم دروغ میگه چیکار کنم‌؟ یا م ...

سعی کن نقش یه زن شاد و سرحال رو بازی 😋😋کنی..شیطنت کنی سر به سرش بزاری..حتی کارهای بچگونه انجام بدی مثلا اومد خونه تو قایم بشی بعد یهو جلوش در بیای..یا وقتی میره دسشویی گوشیشو قایم کنی تا دنبالش بگرده(جایی بزار زود پیداش کنه)..یا یه وقتایی برای رابطه پیش قدم بشی و نقش یه زن عفریته بازی کنی🙊

اصلا اصلا اصلا به دیر اومدناش و گوشیش گیر ندی..

اگه توی خونه سرحال و شاد باشی مطمئن باش جذبت میشه اونوقت.وقتی اخم کنی و ساکت بشی نمیتونه تحمل کنه

چی میگی تو😤😤😤😤
همین که فهمیدی نباید اینقد روش حساس باشی و برعکس اون روت حساس بشه خودش نصفه راهه وقتی رو مردا حساس ...

اره اینا خوبه. ولی شوهرمن خیلی بیخیاله. این چیزا روش اثر نداره. من خیلی وقته همه جا تنهایی میرم

اما چون میدونه کجام براش مهم نیست. دوستی هم ندارم.و همه ازم دورن.

دوتا بچه هم دارم که اسون نیست باهاشون برم بیرون.

واسه من چه پیشنهادی داری؟

اره اینا خوبه. ولی شوهرمن خیلی بیخیاله. این چیزا روش اثر نداره. من خیلی وقته همه جا تنهایی میرم اما ...

نه تنهایی منظورم نبود..با دوستات..با خانواده هم نه..فقط با دوستات!!طوری که وقتی برمیگردی وانمود کنی خیلی بهت خوش گذشته..سعی کن با مامانای دوستای بچه هات دوست بشین قرار بزارین پارک همو ببینین..کلاسی جایی میری بگرد یه خانمی که بچه هاش میتونه با بچهات همبازی باشه دوست بشی!یکی دوتا دوست کافیه

همونجور که ما وقتی میبینیم شوهرمون با دوستاش خوش میگذرونه حسودیمون میشه اونا هم همین حسو دارن درمورد ما

ولی اگه مثلا شوهرمون تنهایی با بچه یا با داداش برن جایی خیلی خیالی نیست واسمون

چی میگی تو😤😤😤😤
نه تنهایی منظورم نبود..با دوستات..با خانواده هم نه..فقط با دوستات!!طوری که وقتی برمیگردی وانمود کنی ...

اره راست میگی. باید این کارو بکنم ولی هیچ دوستی ندارم. دوستایی که باهاشون رابطه دارم شهرهای دیگه عروس شدن و من تنهام. 

بچه هامم دو تا پسر زیر چهار سال دارم.مهد کودک هم نمیرن.

باید برم باشگاه شاید دوست جدید پیدا کردم. یا بچه هامو بزارم کلاس. 

سابقه شوهرم خرابه. بهش اعتماد ندارم. دوست دارم بیخیال باشم اما برام سخته. شما چیکار میکنید؟

در مورد اخلاق شوهرت اولین کار اینه که بیخیال باشی.

خودت باش و بهش اهمیت نده. دنبالش نباش.معمولی باش

گواهینامه بگیر این قدم اول بعد کم کم ماشینو بگیر ازش برو با بچه ها دور دور این وسط دوست هم پیدا کن

اره اولین قدم واسه من همین گواهینامست. بعدش میرم باشگاه بعد هم میگردم واسه خودم.

اره اولین قدم واسه من همین گواهینامست. بعدش میرم باشگاه بعد هم میگردم واسه خودم.

آره برای خودت برنامه بچین..البته جوری بگو که قبول کنه..نه اینکه تندی بگی اونم لج کنه..

منکه خیلی سرسخته برای گواهی نامه گرفتنم😕

ولی دارم کم کم راضیش میکنم.

چی میگی تو😤😤😤😤