هناسه۷۷ مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 عنوان همه بیاین کار واجب باهاتون دارم بدویین | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست بگید بنظرتون من چه شکلیم😊😊 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚 1398/09/07 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 حس ششمم میگه تو یک لری😆 خخخخخخخخخخ تابلوئه دیگه از اسمم گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
نظرکرده عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 686 زشتی و میخای اینجا تعریفتو بکنند تصور کنی و لذت ببری شوخی کردم محض خنده گفتم😅
aysoo_m عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 10836 من همیشه فکر میکنم توی نی نی سایت همه خوشکلن، زشتشون فقط منم😞 مهم اينه كه تو پولداري😂
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 شبیه عمه کوچیکتی فقط صدامون شبیهه گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 خخخخخخخخخخ تابلوئه دیگه از اسمم عا😂 خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 از كاربرايي ك پروفايل ندارن ذهنيتي ندارم واقعا اصلا هيچيي فکر کن عکس جنیفر پروفایلمه اونوقت ذهنیتت چیه😅😅😅 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
مامان_پولدار عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1250 مهم اينه كه تو پولداري😂 نه بابا ، قانون جذبه، ولی زشت نیستما، منظورم اینه تو نی نی سایت همه از بقیه سرترن خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 من همیشه فکر میکنم توی نی نی سایت همه خوشکلن، زشتشون فقط منم😞 منم فکرمیکنم همه پولدارن گداشون منم گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 سفید یکم تپل😂😂😂 اره اره نزدیک شدی یکم تپلم😅😅😅 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 قدبلند تقریبا ۵۴کیلو معمولی وعاشق عاشقم عاشق🥴🥴🥴🥴ولی قدم معمولی وزنم ۶۸😓 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
_wonder__woman_ عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2941 اره اره نزدیک شدی یکم تپلم😅😅😅 مو مشکی یا قهوه ای تیره تا شونه یا یکم بلند تر دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 موهات فر بلنده پوستت گندميه دماغت كمي گندس چشمات مشكيه موهام صاف کوتاههپوستم درست گفتیدماغم همه میگن عملیه ولی نیسچشامم درست گفتی گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 زشتی و میخای اینجا تعریفتو بکنند تصور کنی و لذت ببری شوخی کردم محض خنده گفتم😅 😅😅😅😅 خب تعریف کن ازم گناه دالم گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 مو مشکی یا قهوه ای تیره تا شونه یا یکم بلند تر اره اره بابا چقدر حس شیشمت قویه گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
نظرکرده عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 686 😅😅😅😅 خب تعریف کن ازم گناه دالم چی بگم عزیزم پوست سفید صورت پر چشما درشت و مشکی مژه ها بلند هیکل دنیا جهانبخت خوبه؟؟😅😅