2777
2789
عنوان

لباس نوزادی یلدایی میخوام😐

158 بازدید | 25 پست

آیدی کانال  لباس بچگانه که لباس با تم یلدا برای نوزاد داشته باشه ندارین ؟،میخوام سفارش بدم.

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.

دیجی کالا داره

اما‌گرونه

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منچهارساله از یه کانال خرید میکنبی بی مزون تو‌تلگرامه 

سفارشی جنس میارن اگه به حد نصاب رسید خرید میشه قیمتاشونم نسبت به حاهای دیگه حداقلش ۲۰ تومن ارزونتره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
منچهارساله از یه کانال خرید میکنبی بی مزون تو‌تلگرامه  سفارشی جنس میارن اگه به حد نصاب رسید خر ...

آیدیشو میدی عزیزم؟

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.
دو ماه عزیزم

الهی عزیزم .خدا حفظش کنه . دختر منم آخر ماه میشه ۴ ماهش عکس لباسش رو می فرستم ببینید.البته خونگیه مجلسی نیست

تیکر تولد یک سالگی دخترم . خدایا شکرت به خاطر فرشته ای 

حناپوش کانال تل و اینستا داره ولی قیمت لباس یلداهاش از دویست و نه تومن شروع میشه که به نظر من نمی ارزه یه لباس فانتزی که قراره کلا یک ماه هم بپوشه بچه اینقدر هزینه کنین، من خیابون بهار و تیراژه و بوستان با قیمتای مناسبتر لباس دیدم دو هفته پیش که رفته بودم

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️