2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمکم کنین راه حل بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 74 پست
فامیلیم نمیخوام آبروشو ببرم نمیخوام مردم با یه چشم‌دیگه نگاهش کنن بخاطر این به بابام نمیگم منتظر امت ...

اشتباه میکنی باید به پدرت کاملا توضیح بدی

به جهنم آبروش

کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میشینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ تفریحش نباش

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
حل شده گلم 

خدار و شکر

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

استارتر عزیز ...چند روز سختی جداییو لطفا به جون بخر

به جای ی عمر زندگی کردن با مردی که بهت خیانت میکنه و خنجر تو قلبت فرو میکنه...این خاصیت مرداست که زبون بازن و زن احساساتیشونو خام میکنن ..گول زبون بازیاشو نخور ..اسمش ک بیاد تو شناسنامت تازه میفهمی چ غلطی کردی ....به بعد فکر کن ..مگه تو جیکار کردی که لایق یه زندگی با ی مرد هوس باز باشی؟ 

عزیزم بهم بزن خلاص .جلوی ضررو از همینجا بکیر وگرنه فردا ی روز با یه بچه دم دادگاهی ها ..

نمیتونم ۴ روز پیش عقد کردیم همه چی تمومه دیگه حس میکنم حامله هم هستم ۱ ماه دیگه عروسیمونه دوسش هم دارم  

استارتر عزیز ...چند روز سختی جداییو لطفا به جون بخر به جای ی عمر زندگی کردن با مردی که بهت خیانت می ...

اسمش چند روز پیش رفته تو شناسنامم همه چی عجله ای شد گفتن عموش تصادف کرده به احتمال زیاد فوت بشه بخاطر اون عجله کردن حالاا منه بدبخت حس میکنم حامله هم هستم    یه ماه دیگه هم عروسیمه

بهترین کار اینه که به پدرمادرت بگی که کمکت کنن ...اونا بهترین تصمیم رو واست میگیرن و پشتتن حتما این ...

نمیتونم دیگه چندروز پیش عقد کردیم بخاطر عموش وضعش وخمیه و بیمارستانه امکان داره فوت بشه 

یه ماه دیگه هم عروسیمه