بچه ها چهار ساله من ازدواج کردم از گیر دادن های شوهرم حالم دیگه داره بهم میخوره شورش رو درآورده گاهی وقتا احساس میکنم تو قفسم میگم کاش طلاقمو بگیرم برم واسه خودم زندگی کنم والا بخدا عمر منو تموم کرد تو این چهار سال اگه پدرو مادرم زنده بودن و به شغل داشتم رفته بودم تا الان مثلا من یه دختر از لحاظ پوشش باز بودم تهران بزرگ شدم اومدم یه شهر دیگه تو روستا خانوادشم لباساشون باز و راحته اینجوری هم نیستن بگن حق داره می شوهرم تهران بودم هر جور دلم میخواست لباس میپوشیدم نمیدونم چجوری شد منو شوهرم وابسته خودش کرد جوری که هیچ بدی اینو من نمیدیدم مثلا نامزدی گفت چادر بپوشم منم گفتم نه بهم بخوره نامزدی ترسید گفت پس مانتو بلند قبول کردم ولی الان مانتو تا زیر زانو میزاره بپوشم لباس خریدن برام عذابه الان اصلا مانتو بلند نیست تو بازار همه کت کوتاه شده بعد اینا به کنار من موهامو فرق وسط میزارم بیرون از پشت موهام بیرون نیست عادی هست بیرون اومدن موهام این پدر منو درمیاره مثلا تیپ میزنم و با فامیلام میریم بیرون زود میگه تو اینارو دیدی مثل زنای اینا ولنگ باز میشی همش باید حواسم باشه روسری تو نیوفته سر این روسری خون به جیگر من میکنه یا برادر من میاد خونمون نشستن من معمولیه شوهرم چشم و ابرو میاد به من جلو داداشت درست بشین پاتو بنداز رو پات یا اینکه زنونه داریم حرف میزنیم با فامیلامون همش گوشش اینجاست و مثلا داشتم میگفتم رفتم دکتر برای بوتاکس و گفت دکتر گفت شما کار زیبایی لازم نداری یهو شوهرم رفت تو فکر و قیافش عوض شد خستم کرده حالم داره از خودم بهم میخوره اعتماد به نفسم شده صفر و تازگیا حوصله به خودم برسم هم ندارم معلوم نیست چه بیماری روانی داره نمیدونم چیکار کنم با بیرون رفتن من کاری نداره پول اینا هم میده ولی این اخلاقش از زندگی سیرم کرده طلاق گرفتن هم برای من و شرایطم سخته زندگی با اینم سخت موندم بخدا چیکارکنم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم به نظرم برای طلاق هیچ وقت دیر نیست ی چند ماهی تلاش کن با مهارت و سیاست خرش کنی شوهر منم این جو ...
اصلا هیچ جوره کوتاه نمیاد مشاور هم بردمش بهش گفت اصلا زیر بار نمی ره بدتر هم شده هر روز به چیز جدید اضافه میشه تا دیروز میگفت مو امروز میگه مچ پات بیرون نباشه مثل بچه ها میریم بیرون چک میکنه آنقدر خشم دارم ازش میترسم یه بلایی سرش بیارم
وقتی با بیرون رفتن کاری نداره یعنی هیچ پارانوییدی نداره
ببین الان چادر میپوشن با شومیز قد هشتاد زیرش و شلوار گشاد
اینجوری هم ی بار بپوش ببین خوشت نمیاد
کسی نمیتونه انکار کنه. کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه که کسی نمیتونه انکار کنه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ... کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و جذب اکسیژن و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... کسی نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده انکار کنه🙈🧡
کارش تو روستاست؟ اون زمان که تو رو تو تهران دید چیکار میکرد کارش اونجا بود؟ میگم شاید الان تحت تاثیر خانواده شه اگه برگردید تهران شاید یکم نرم تر شه محیط هم تاثیر میذاره
زندگی کردن با همچین آدمی سخته کارش تو روستاست؟ اون زمان که تو رو تو تهران دید چیکار میکرد کارش اونج ...
اره کارش تو روستایی بعد جلوی از شهر شده و پنج دقیقا تا شهر مردمشم عوض شدن و لباس پوشیدنشون به روزه همون والا نامزدی اصلا کار نداشت بعد عقد شد یه آدم دیگه کارش همین جا بود من تهران زندگی میکردیم میومد منو میدید میرفت شهرش خانوادش که نگم براتون تو یه حیاطیم از دست مادر این بیماری اعصاب گرفتم خداشاهده آنقدر اذیت میکنه اصلا هیچی نمیفهمن میگن خودمون درست میگیم
گلم شمام جای دخترم مگه زندکی ساختن الکیه سرکوچکتزین چیزی فکر طلاق باشی اول زندگی همین تابا اخلاق هم کنار بیایید والامن که محجبه بودم اولا باشوهرم مشکل داشتم البته اینا ربطی بهم نداره به نظرم زیاد گندش نکن