2777
2789
عنوان

چایی زعفرون

2198 بازدید | 31 پست

امروز ناهار خونه مامانم دعوت بودیم من سرما خوردم مامانم چای آورد من اصلا حس نکردم اما خودمش و گفتم چه خوش رنگ بود چاییت گفت بایدم خوشرنگ باشه کلی زعفرون ریختم توسط چند ساعت که گذشته حالا کمر درد منو داره میکشه تازه بی بیم مثبت شده بود یعنی چیزی شد؟هیچکی جز همسرم خبر بارداری‌مو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش میکنه براتون 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

ایشالا که چیزی نیست.ولی نباید چای زعفران میخوردی.حداقل فقط برا مامانت میریختی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

عزیزم به دلت بد نده

اول بارداری کمر درد و درد پرئودی هست

اگه تو تقدیرت باشه دو کیلو زعفرانم بخوری چیزی نمیشه نترس همه چی دست خداست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها یعنی داره میافته؟پایین شکمم هم درد میکنه

حضرت زینب پرستارته 

هیچیت نمیشع 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊