امروز ناهار خونه مامانم دعوت بودیم من سرما خوردم مامانم چای آورد من اصلا حس نکردم اما خودمش و گفتم چه خوش رنگ بود چاییت گفت بایدم خوشرنگ باشه کلی زعفرون ریختم توسط چند ساعت که گذشته حالا کمر درد منو داره میکشه تازه بی بیم مثبت شده بود یعنی چیزی شد؟هیچکی جز همسرم خبر بارداریمو نداره
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم بد به دلت راه نده خواهزم میخواست بچشو سقط کنه کل زعفرون شهر خرید خورد هیچیش نشد دختز عمه ام ...
امیدوارم چیزیش نشه دیشب همسرم تو شوک بود البته به خواست هردوتامون اقدام کردیم دیشب تو شوک بود یکم ناراحت شدم ازش صب شمعدونیهای تو باغچه رو دسته کرده بود برام گذاشته بود کنار تختم خیلی خوشحال شدم اما امروز اینطوری شد
چرا مامانت دوس نداره بچه دار شی؟؟ برعکس مامان منه ک همیشه رو جانمازه داره واسم دعا میکنه مشکلم حل ب ...
من دوتا بچه دارم خدارو شکر شرایطمم خوبه اما تو دوران بارداری و بعد از زایمان دقیقا مثل یه مرده میشم پدرمم میگه اگه تو نگران بچه تو شکمتی منم نگران توام که با کلی زحمت من و مادرت بزرگت کردیم اگه چیزیت بشه من طاقتشو ندارم