2777
2789
عنوان

چایی زعفرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 31 پست
بچه ها یعنی داره میافته؟پایین شکمم هم درد میکنه

به خودت تلقین نکن اصلا.منم مادرشوهرم مدام بهم چای زعفرون میداد.

استراحت مطلق کن فعلا تکون نخور . اگه جیزیم هست که برات خوبه استفاده کن

نهههه. 

با چایی ک اونقد غلیییظ نشده

نترس دختر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به دلت بد نده اول بارداری کمر درد و درد پرئودی هست اگه تو تقدیرت باشه دو کیلو زعفرانم بخودی ...

دیشب تازه قشنگ دو خطش پررنگ شد خیلی ناراحت شدم الان فقط دراز کشیدم امیدوارم چیزی نشه

هیچی نمیشه عزیزم..همکارم ی عالمه زعفرون خورد تا سقط بشه ولی نشد..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم پنج مثقال زعفران دم کرده خالص باعث سقط میشه نه این میزان های مصرف معمولی، اینو از چند تا پزشک ...

امیدوارم همینطور باشه خیلی ناراحتم مادرم که اگه الان متوجه بشه بیشتر میده به خوردم

نه عزیزم بد به دلت راه نده خواهزم میخواست بچشو سقط کنه کل زعفرون شهر خرید خورد هیچیش نشد دختز عمه ام همینطور

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
دیشب تازه قشنگ دو خطش پررنگ شد خیلی ناراحت شدم الان فقط دراز کشیدم امیدوارم چیزی نشه

هیچی نمیشه نترس

بهت قول میدم

ان شاالله تا ماه ۹ هیج اتفاقی واست نیفته

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
نه عزیزم بد به دلت راه نده خواهزم میخواست بچشو سقط کنه کل زعفرون شهر خرید خورد هیچیش نشد دختز عمه ام ...

امیدوارم چیزیش نشه دیشب همسرم تو شوک بود البته به خواست هردوتامون اقدام کردیم دیشب تو شوک بود یکم ناراحت شدم ازش صب شمعدونیهای تو باغچه رو دسته کرده بود برام گذاشته بود کنار تختم خیلی خوشحال شدم اما امروز اینطوری شد

هیچی نمیشه نترس بهت قول میدم ان شاالله تا ماه ۹ هیج اتفاقی واست نیفته

مرسی عزیزم انشاالله

خیلی میترسم یه بسته زعفرون کاملا ریخته بود تو فوری چون خودشم داره یائسه میشه خیلی میخوره که بشه

مرسی عزیزم انشاالله خیلی میترسم یه بسته زعفرون کاملا ریخته بود تو فوری چون خودشم داره یائسه میشه خی ...

واقعا یه بسته ریخته بود؟؟

وای کاش یه فکری میکردی پس

بدو برو اورژانس

نیدونستم ریخته اره یه بسته ریخته بود

چرا مامانت دوس نداره بچه دار شی؟؟

برعکس مامان منه ک همیشه رو جانمازه داره واسم دعا میکنه مشکلم حل بشه بچه دار بشم

همیشه هم سرکوفت اون سه ماهی میزنه ک پیشگیری کردم

میگه اگه اون. سه ماهو پیشگیری نکرده بودی الان بچت بزرگ بود حرف میزد😑😅

چرا مامانت دوس نداره بچه دار شی؟؟ برعکس مامان منه ک همیشه رو جانمازه داره واسم دعا میکنه مشکلم حل ب ...

من دوتا بچه دارم خدارو شکر شرایطمم خوبه اما تو دوران بارداری و بعد از زایمان دقیقا مثل یه مرده میشم پدرمم میگه اگه تو نگران بچه تو شکمتی منم نگران توام که با کلی زحمت من و مادرت بزرگت کردیم اگه چیزیت بشه من طاقتشو ندارم