2777
2789
عنوان

دلم خییلی شکست .... ولی خب خیلی حق دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 28 پست

شما عضو فوتبال بانوان هستین ؟ قرار بود ۳ روز بمونین ، بیشتر موندین؟

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای اینکه تشویقتون کنن بهتون انگیزه بدن بد و بیراه بارتون میکنن؟؟

نه خب هوادارای کشورای دیگه 

یا مثلا اونایی که با تیم باشگاهیمون مشکل دارن توهین میکنن 

وگرنه دم خانومای ایران زمینمون گرم سنگ تموم میزارن

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
اونکه صد در صد     مرسی گلم    

باور کن مردم با خبر موفقیت امثال شما خیلی خوشحال میشن حتی اگه پر مشغله و بدبختی باشن خیلی خوشحال میشم که میبینم همچین دخترای رو تو سرزمینم 🤩⁦♥️⁩

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   

درسته وضعیت خوبی نیست

اما بیزارم از اینکه  که چون یه عده  خودشون وضع مالی خوبی ندارن فکر میکنن عالم و آدم بهشون بدهکارن و همه رو مقصر وضع موجود میدونن

خیر حق نداشت چنین رفتاری رو با شما بکنه... پول زحمات و شب بیداری ها و تلاش کردناتون میگیرین

تو خونه زیر باد کولر نارنگی پوست نمیکنین که پول مفت بگیرید! 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
باور کن مردم با خبر موفقیت امثال شما خیلی خوشحال میشن حتی اگه پر مشغله و بدبختی باشن خیلی خوشحال میش ...

فدات عزیز دلم    

گلم به اون پول میدادیم میرفت  ولی این درد کل مملکت ماست

والا منکه اگه ببینم یه ادم معروفو نه میرم فوشش بدم نه باهاش وایمیسم عکس بگیرم. اونام ادمن مثل بقبه حالا وصعشون بهتره دیگه بماند کاری به من نداره

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
درسته وضعیت خوبی نیست اما بیزارم از کسایی که چون خودشون وضع مالی خوبی ندارن فکر میکنن عالم و آدم به ...

مرسی گلم واقعا سبک شدم با این حرفات    

اهمیت ندید همه جا از این آدما هستن😉 ان شاالله روز به روز موفق تر از دیروز بشین💙

مرسی گلم 

هدف ما اول و آخرش بالا بردن پرچم ایران و زنان ایرانیه