2777
2789

چشمتو از نور نگهداری کن

عینک آفتابی رو تو خونه هم بزن حتی نذار از کنارش نور به چشمت برسه، نور لامپ بیشتر از آفتاب اذیتت میکنه

هر ساعت قطره بریز تو چشمات وگرنه درد زیادی میکشی

هر جا هستی بذار هوا جریان داشته باشه، تو محیط بسته نباش

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

من ده سال پیش لازک کردم، بعد از عمل باید تو خونه هم عینک افتابی بزنی، قطره ها رو‌مرتب استفاده کنی همین

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده سال پیش لازک کردم، بعد از عمل باید تو خونه هم عینک افتابی بزنی، قطره ها رو‌مرتب استفاده کنی هم ...

شنیدم حداقل تا یک ماه نباید وسیله بیشتر از دو کیلو بلند کنم

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
تا چند روز؟؟

قطره ها فک کنم تا دوهفته، دکتر بهت میگه

نور حداقل تا یک ماه باید نگهداری کنی

دیگه کم کم خوب میشی، هر روز از روز قبل بهتر میشی

قطره ها فک کنم تا دوهفته، دکتر بهت میگه نور حداقل تا یک ماه باید نگهداری کنی دیگه کم کم خوب میشی، ...

دوشنبه نوبت دارم از الان استرس گرفتم

شنیدم حداقل تا یک ماه نباید وسیله بیشتر از دو کیلو بلند کنم

والا به من همچین چیزی نگفتن، بلند هم کردم طوری نشد

حالا از دکترت هم بپرس

تا چند روز؟؟

من PRK کرده بودم. سه روز اول خیلی به نور حساس بودم. بعدش دیگه فقط بیرون عینک میزدم و یه ماهی علاقه داشتم نور خونه کم باشه. البته به عینک آفتابی دیگه عادت کردم الان ۶ ..۷ ساله اصلا بدون عینک آفتابی بیرون نمیتونم برم. 

یه خانم مستقل و قوی 
دوشنبه نوبت دارم از الان استرس گرفتم

اگه با عینک مشکل داری واقعا ارزش داره. من شماره چشمم بالا بود. عینکم خیلی اذیت میکرد. هر دکتری هم میرفتم میگفتن بیا عمل کنیم. میترسیدم. حتی یه بار نوبتمو کنسل کردم. بعدش دیگه دلو زدم به دریا. دیدم ای کاش زودتر رفته بودم. 

یه خانم مستقل و قوی 
من PRK کرده بودم. سه روز اول خیلی به نور حساس بودم. بعدش دیگه فقط بیرون عینک میزدم و یه ماهی علاقه د ...

وای از این میترسم بعضیا میگن شماره چشمشون برگشته بازم

آشپزی چی آخه میگن تا یه مدتم نباید بوی غذا پختن به چشمت بخوره

غذای سرخ شده درست نکن که خیلی اذیت میکنه

حالا پختنی ها بهتره یه لحظه میری بالا سرش و میای

راستی حموم هم که میری زیاد طولش نده بخار واقعا اذیت میکنه

یه هفته اول سعی کن آب به صورتت نزنی

استرس هم نداشته باش نمیدونی چه لذتی داره بدون عینک شفاف ببینی