2777
2789

یه پسری حدود یه سال مشاور تحصیلی من بود و دانشجوی پزشکیه و دیگه تو این اواخر واقعاببینمون یه وابستگی به وجود اومده بود و اون واسه همه هفته ای 1 بار وقت میزاشت واسه من دوبار بعد همش بهم میگفت نمیشه همه چیزو باهم داشت ولی کلا هیچ وقتططوری رفتار نمیکرد که لاس بزنه... به هر حال من الان امسال دوباره میخام کنکور بدم و از طریقی متوجه شدم اونم دوس دختر نداره و منتظرییه دختریه اما نمیدونم اون دختر کیه بنظرتون منم یا یکی دیگه؟ هر چندووقت یه بار هم باهم صحبت میکنیم درباره درس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از رو مرفا و طرز برخورد پسرخالم باهام همیشه فکر میکردم عاشقمه و میاد خواستگاریم همه چی تمومم بود خداییش 

ی روز دختر خالم عکس ی دختر و فرستاد گفت نامزد فلانی(برادرش)

شاخکام در اومد 

گفتم ک پیش بینی همچین حالتی ام کنی به هر حال

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر

بدم میاد از چنین مشاورایی منم میخوام دوباره کنکور بدم مشاورم یه پسر بهم میگه عزیزم وهی شکلک میفرسته و ارتباط صمیمی میخواد برقرارکنه منم رسمی جوابش میدم حس میکنم بدش میاد گاهی منم یه خورده به حرفاش میخندم میگم ناراحت نشه مشاوره بهم بد بده 😐 ولی خب باهمه اینجورین مشاورا همین مشاور مشاور یه دختری ک میشناسمش و متاهل با اون ک خیلی صمیمی شده بودن 

اگه پزشكي يا يه چيزي تو اين مايه ها قبول شي اين معما حل ميشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
منم از رو مرفا و طرز برخورد پسرخالم باهام همیشه فکر میکردم عاشقمه و میاد خواستگاریم همه چی تموم ...

چمیدونم... سردرنمیارم واقعا... پیام کسیو جواب نمیده ینی از دورو بریا میشنیدم ولی تا من پیام میدادم زود جواب میداد

منتظره یهششخص خاصیه... دوسش داره

اگر با شماست حتی تو ی رابطه کاری دیگه چه‌ انتظاری..مگه بگی منتظره چراغ سبز از سمت شماس ولی اگر بازم به نظرم جدی نگیرش که خدای نکرده آسیب ببینی گلی

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم

خوب چرا منتظرت بمونه مگه دختره ؟؟

پسره اگه واقعا بخوادت کاری میکنه اروم نمیشینه  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...