2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خانواده همسر

643 بازدید | 55 پست

خانما میشه راهنمایی کنید 

خانواده همسرم جدیدا یاد گرفتن هر موقع دعوت کنن به همسرم زنگ میزنن اصلا نه به خونه و نه به گوشیم که دعوت کنن منم خیلی ناراحت میشم رفتارشون منو عذاب میده الان هم مادر شوهرم بخاطر اینکه اون هفته همسرم سرکار بود نرفتیم به همسرم گفتع که این جمعه شام بیاید همه دعوتن ولی به من نگفته  یه زنگ نزده در ضمن تولد پسرم بود خواهر شوهرم به همسرم پیام داده.. من نمیخوام برم احساس میکنم همسرم یکم ناراحت شده که مامانش دعوت کرده من نمیرم تو رو خدا راه کار بزارید وقتی میرم از رفتارشون تا دوسه روز اعصابم خورده و داغون هیچ کدوم یه زنگ نزدن تولد پسرم تبریک بگن فقط یه خواهر شوهرم پیامک داده همسرم هم جوابش نداده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همينارو منطقي به شوهرت بگو دليل نرفتنت چيه حتما درك ميكنه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

چرا دلخورن شاید؟ جدیدن اینطوری شدن؟

اگه نه  نرو عزیزم  بعدنم بهشون بگو اگه تمایل دارین من تو جمعتون باشم بخودم زنگ بزنید

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

چون همسرتون سرکار بودن و نرفتید خونشون با شما بد شدن و به شما زنگ نمیزنن دعوت کنن؟؟؟

مریضن فکر کنم...

اگه شوهرت طرف اوناست که نمیشه کاری کرد فکر کنم...

مگه بین خودتونم شکرآب بشه...

ولی امه بتونی بیاریش سمت خودت، دیگه نرو..‌

بفهمن باید احترام بذارن

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

برو تو و همسرت ندارین که 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷