2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 55 پست
خواهر شوهرم دختر خواهرش پاگشا کرد زنگ زد به همسرم گفت شام بیاید منم نرفتم

ببین شاید فهمیدن تو باهاشون راحت نیستی، ابا دارن زنگ بزنن، یه وقتایی خود ما به دیگران سیگنال میدیم که سمت ما نیان 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا بیخیالی طی کن منکه اینجوری شدم برو بخور بریز بیا والا 

والا من وقتی ببینم اینجورین وفقط به شوهرم زنگ میزنن خودم نمیرم نمیزارم شوهرمم بره

خدایا به منم یه بچه بده تروخدا. ...بخود خدا خستم

خانواده شوهر منم همیشه برا دعوت کردن تولد ومهمونی و..حتی بخوان بیان خونمون به شوهرم زنگ میزنن

یکبار واسه تولد یکیشون به شوهرم زنگ زدن اونم فراموش کرده بود بگه

منم از قبل شاگرد هماهنگ کرده بودم تا 9 شب

وقتی رفتیم دیگه ده بود

خیلی بدشون اومد منم گفتم همسرم مشغله داره یادش میره خواستید بخودم بگید 

این که ناراحتی نداره عزیزم

اتفاقا شاید حساس کردن شما، روی این موضوع ها 

هدف اونا باشه، پس شما هم طوری رفتار کن که انگار

واست بی اهمیته. 

من همسرم تماس گرفت گفت مامانم گفته خونه 

فامیل روضه دعوتی. اگر میری به مامانم خبر بده

گفتم به مامانت زنگ بزن بگو میام بیان دنبالم

گفت خودت لطف میکنی زنگ بزنی

گفتم خیر. 😊

دقيقا مث ما مادرشوهرم تاحالا دعوتم نكرده ما خودمون ميريم ٣ماهم نرم اصلا نميگه بيا الان ١ماه خونه ندا ...

اره مام شوهرم میگ فردا شب بریم مثلا زنگ میزنه میگ بهشون و میریم اونذ نمیگن البته وظیفمونه ک خودمون بریم و دعوتی نیس ولی هربارم میتونن ز بزنن...

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
خانواده شوهر منم همیشه برا دعوت کردن تولد ومهمونی و..حتی بخوان بیان خونمون به شوهرم زنگ میزنن یکبار ...

اره دقيقا

شوهر من سركاره من خونه ام بعد ميخوان بيان بچم رو ببينن ب شوهرم زنگ ميزنن كه زنت خونس بريم ما؟!

شوهرمم يادش ميره بمن بگه يوقت سرزده ميان دم درم يوقت خونه نيستم خونه مادرمم پشت در ميمونن باز ب خودم نميزنگن

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

خانواده همسر منم همینطوری ان، مخصوصا مادرشوهرم که اصلا به من زنگ نمیزنه خودش با پسرش هماهنگ میشه باز خواهر شوهرم به منم زنگ میزنه، منم به شوهرم اعتراض کردم که چرا به من زنگ نمیزنه مامانت ، میگه چرا مامان توبه من زنگ نمیزنه به تو میگه اینم به اون در🙄

عزیزم احترام احترام میاره !شاید شما متاهل نیستی ک درک نمیکنی

بنظرم گذشت اون زمان که عروس و خانواده شوهر باهم صمیمی بودن و رابطه داشتن ...الان هرکی واسه خودش زندگی میکنه

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️