2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واللا چه رابطه ای بین ازدواج پسراشون با سطح شعورشون هست که وقتی پسراشون ازدواج میکنند شعور به زیر صفر میرسه ! 

خانواده شوهر منم همینطورن ، منتها من دیگه آدم حسابشون نمیکنم و بیشتر حرصشون رو در میارم قدیما بر عکس بود 

اینطوری میخوان بگن از عروس خوششون نمیاد و دور از جون شما آدم حسابش نمیکنند

بنظرم هر چیزیو بجای خودش جبران کن ولی باد و دعوا گله قهر نکن شوما هم وقتی قراره دعوتشون کنی شوما زنگ نزن و نگو شوهرت بگه بهشون وقتی هم تولد بچه های خواهر شوهرت هست شوما تبریک نگو و قهر و اخم نکن برو خونشون و خوش باش بجاش مثل خودشون بکن

نه حساس نیستم لنگ تبریک اونا نیستم منظورم به همسرم پیام داده جالب وقتی من یه دفعه برای اولین بار جاریم دعوت کردم به همسرم گفتم به برادرت زنگ بزن شام بیان سریع به مادر شوهرم گفته بود این کارا زنونه باید شخصا منو دعوت میکرد علنان مادر شوهرم به من زنگ زد گفت تو باید زنگ بزنی دعوت کنی 

عزیزم مارو حتی دعوت نمیکنن خودمون زنگ میزنیم میریم🤗

دقيقا مث ما مادرشوهرم تاحالا دعوتم نكرده ما خودمون ميريم ٣ماهم نرم اصلا نميگه بيا الان ١ماه خونه نداريم(خونمون داره اماده ميشه) خونه مامانمم مادرشوهرم يه تعارف نميزنه اينجاهم بيايد بمونيد خونه نداريد

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞