خانوما من قبلا توی وسایلای خودم و شوهرم دعا دیدم.در کل چند ساله مریضی و افسردگی و بیخوابی و خواب بد ولم نمیکنه.و میدونم ی عده از اطرافیانم خیلی دعا میگیرن برا هر کسی و هر کاری شون.برا خودمم دیدم تو وسایلامون.راهی هست ک بفهمم الان دعا هست تو زندگیم؟از احوالات خودم یا مثلا ی سری نشونه ها.چون بهش اعتقاد نداشتم هیچوقت پیگیر نشدم ولی خانوادم میگن زندگیت طلسم هس برو باطل کن.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اما باید پیش آدم متخصصش برید که هم با خدا باشه و همباوجدان و همدستش خوب باشه بتونه باطلش کنه.
مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاریها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.
چجوری باشم؟سراغ ندارم همچین جاهایی.خواهرم یبار رفته بود پیش ی نفر.ک خیلی هم حرفاشو قبول داره .راجع ب من پرسیده بود ازش.گفته بود دعای سنگین روی زندگیشه تعجبه میگی هنوز طلاق نگرفته و کار خدا بوده و.....
اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم