2777
2789

خانوما من قبلا توی وسایلای خودم و شوهرم دعا دیدم.در کل چند ساله مریضی و افسردگی و بیخوابی و خواب بد ولم نمیکنه.و میدونم ی عده از اطرافیانم خیلی دعا میگیرن برا هر کسی و هر کاری شون.برا خودمم دیدم تو وسایلامون.راهی هست ک بفهمم الان دعا هست تو زندگیم؟از احوالات خودم یا مثلا ی سری نشونه ها.چون بهش اعتقاد نداشتم هیچوقت پیگیر نشدم ولی خانوادم میگن زندگیت طلسم هس برو باطل کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به این چیزها مطمئن نیستم

یعنی انقدر علم و تجربه ندارم که بپذیرمشون یا ردشون کنم

فقط میدونم اگه چند خط نوشته و خواست مخلوق ناتوان بتونه تاثیری رو زندگی ادم‌ها بذاره، قطعا نوشته‌هایی مثل ایات قران ‌میتونن بی اثرشون کنن

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

درود 

متاسفانه این چیزها هست و نمیشه انکارشون کرد.

اما باید پیش آدم متخصصش برید که هم با خدا باشه و هم‌باوجدان و هم‌دستش خوب باشه بتونه باطلش کنه. 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 

ووی چرا همه تاپیکا دعایی و طلسمی شده ول کنید بابا ایناچیه میگین😥

الان تو تاپیک پربازدیداهم یه همچین چیزی بود دوساعته مثانم داره میترکه جرعت نمیکنم از اتاق برم بیرون😫😵

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘

عزیزم کَلّا و سرکه قاطی کن گوشه ها خونت بریز و دم در ورودی خونت،،و اینکه چهار قل بخون،،،کاملا سحر باطل میشه 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
دعا گرفتن برای کسی راسته پیگیر باشی بهتره

چجوری باشم؟سراغ ندارم همچین جاهایی.خواهرم یبار رفته بود پیش ی نفر.ک خیلی هم حرفاشو قبول داره .راجع ب من پرسیده بود ازش.گفته بود دعای سنگین روی زندگیشه تعجبه میگی هنوز طلاق نگرفته و کار خدا بوده و.....

سلام .. اون دعاها رو داری بفرستی اینجا ببینمش ..؟

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
من به این چیزها مطمئن نیستم یعنی انقدر علم و تجربه ندارم که بپذیرمشون یا ردشون کنم فقط میدونم اگه ...

اره خب اینم حرفیه.منم دیدگاهم همینه.ولی کم کم دارم میفهمم واقعیت چیز دیگه است

سلام .. اون دعاها رو داری بفرستی اینجا ببینمش ..؟

شما بلدید.انداختم دور.ولی ی قلب بود ی مشت خط خطی روش و پایینش.نوشته واضح نبود ینی.یه سکه.ی پارچه سبز.اهمیت ندادم انداختم دور