2777
2789

ما تازه نقل مکان کردیم این خونمون😊

صاحبخونه چون بشدت بدهکار بود مجبور شده خونشو اجاره بده. خونه ی خیلی خوبیه برای ما. کاملا مناسبمونه. 

فقط تو اتاق جای کمد دیواری رو درآورده اما بخاطر همون بدهی هاش بنده ی خدا نتونسته کمد دیواری بزنه. 

ماهم خب نمیتونیم که روی خونه ی مردم هزینه کنیم. 

حالا بنظرتون برای اون بخش چیکار کنم؟! 

چون یه مقدار رختخواب و جارو برقی و اتو و کارتن چیدم اونجا اما خب میدونین دیگه، نمای قشنگی نداره. 

مادرهمسرم میگه پرده بزن، اما حس خوبی ندارم به پرده. 

نظرتون چیه؟ 

بنظرتون با چی بپوشونم اون بخش رو؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

پرده بزن دیگه چه اشکالی داره

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرده بزن دیگه چه اشکالی داره

نمیدونم، اخه چه جنسی؟؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
از این کمدا بگیر ک پارچه اییه بعدا هم با خودت ببر

نه خونه رو نا مرتب نشون میدن. 

میخوام کاملا اون بخش پوشونده بشه.