یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد بهش گفتم این طوری بچه را تربیت نکن این طوری مسئولیت پذیر نمیشه ، بچه اش خیلی لوسه خیلی زود گریه میکنه و جیغ میزه که شروع کرد به گریه کردن ، به خدا من اصلا نه دعواش کردم نه سرش داد زدم هیچی
که خواهرم گف تو گوه خوردی به بچه گفتی به خاطر یه عروسک آشغال 😢
تازگی ها مد شده بچه هارو پررو بار میارن .هیشکی هیچی نگه مبادا نگین بچمون میافته .
مثلا میخوان با اعتماد بنفس بار بیارن.بیشتر بچه گستاخ و اعتماد به سقف و خودخواه و ازخود راضی بار میاد
بیچاره نسل بچه هامون با تربیت های ماها
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..
کاری به اصل موضوع ندارم ولی اینقدر اوضاع مامان ها سخت شده که شاید تربیت بچه کم رنگ شده
مثلا بی پولی،خستگی،آلودگی هوا،گرونی،بی محبتی اطرافیان.
هیچکس هیچ کمکی به آدم نمیکنه
خیلی سخته
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖