2777
2789
عنوان

NT تهران کجا برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 60 پست
دکتر طهماسب همونیه که قبلا نسل امید بودن؟ من یه کم سرچ کردم، بیشتر همینا رو که دکتر شما گفته بود، ت ...

نمیدونم عزیزم. منم فقط روی حساب اینکه دکترم اول اونو گفته بود رستاک وقت گرفتم. راستش فکرم نمیکردم راحت بهم وقت بدن، اولی رو که زنگ زدم وقت دادن دیگه دنبال بقیه نرفتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نمیدونم عزیزم. منم فقط روی حساب اینکه دکترم اول اونو گفته بود رستاک وقت گرفتم. راستش فکرم نمیکردم را ...

مرسی . لطفا رفتی بیا بهم بگو چطور بود؟ وقتدهی و رفتار و ... . شما از من یک هفته جلوتری. من تو دی وقت گرفتم ازشون. گفتم تا اونموقع فکر کنم، اگه نخواستم کنسل میکنم ، میرم همون مطب دکتر نصر. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی . لطفا رفتی بیا بهم بگو چطور بود؟ وقتدهی و رفتار و ... . شما از من یک هفته جلوتری. من تو دی وقت ...

پشت تلفن که رفتارشون خیلی خوب بود، حالا رفتم حتماً خبر میدم.

پشت تلفن که رفتارشون خیلی خوب بود، حالا رفتم حتماً خبر میدم.

مرسی عزیزم. لطف میکنی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
دکتر طهماسب همونیه که قبلا نسل امید بودن؟ من یه کم سرچ کردم، بیشتر همینا رو که دکتر شما گفته بود، ت ...

سونو نرگس دکتر واسعی میخوای وقت بگیری دست بجنبون...سخت نوبت میده...دکتر منم سونو ایشون رو قبول دارن

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
سونو نرگس دکتر واسعی میخوای وقت بگیری دست بجنبون...سخت نوبت میده...دکتر منم سونو ایشون رو قبول دارن

مرسی عزیزم

عزیزم من رفتم رستاک. خوب بود بنظرم. ۱۱:۳۰ وقت داشتم، ۱۱ اونجا بودم تا ۱ هم کارم تموم شده بود. بهم تلفنی گفته بودن معطلی داره فکر میکردم خیلی بیشتر از اینا طول بکشه.

بنظرم دقیق همه چیز رو بررسی کردن. هرچند که موقع سونو خیلی به من چیزی نمیگفتن آخرش خودم پرسیدم که سالمه دیگه؟ گفتن آره خداروشکر همه چیزش خوبه.

اول یه خانم سونو میکنه تقریباً یک ربع بیست دقیقه طول میکشه، بعد هم آقای دکتر خودش سونو میکنه خیلی سریع...

عزیزم من رفتم رستاک. خوب بود بنظرم. ۱۱:۳۰ وقت داشتم، ۱۱ اونجا بودم تا ۱ هم کارم تموم شده بود. بهم تل ...

مرسی عزیزم. خداروشکر که همه چی خوب بوده. 

عزیزم من رفتم رستاک. خوب بود بنظرم. ۱۱:۳۰ وقت داشتم، ۱۱ اونجا بودم تا ۱ هم کارم تموم شده بود. بهم تل ...

سلام. من این هفته میخوام برم. هنوز نمیدونم رستاک برم یا دکتر نوشین محمدی تو مطب نصر. شما ازمایش رو کجا رفتی؟

سلام. من این هفته میخوام برم. هنوز نمیدونم رستاک برم یا دکتر نوشین محمدی تو مطب نصر. شما ازمایش رو ک ...

سلام. آزمایشگاه سعید توی پاسداران.

سلام. آزمایشگاه سعید توی پاسداران.

مرسی عزیزم

اینو میذارم شاید بعدا به درد کسی خورد.

من هم از رستاک وقت گرفتم و هم از دکتر نوشین محمدی.  دکتر محمدی روزهای دوشنبه و ۵ شنبه داخل مطب دکتر نصر سونو میکنه.  خودم تو فکر بودم که برم رستاک.  ولی بنا به دلایلی مجبور شدم دو سه روز زودتر برم برای سونو. زنگ زدم رستاک بهم زودتر وقت ندادن، مطب دکتر نصر گفتن اشکال نداره بیا. ساعت ۸ و نیم رفتم، نفر ۹ ام بودم، از منشی مطب سوال کردم گفت برو ۱۱ و نیم بیا. رفتم سر کار و ۱۱ و نیم رفتم مطب، ۱۲ نوبتم شد. خ دکتر خیلی خوش اخلاق و خوش خنده بودن، وقتی بهشون گفتم استرس دارم، باهام حرف زدن. اول واژینال گذاشتن برا طول سرویکس، و تا واژینال رو گذاشتن، گفتن بچه حالش خوبه نگران نباش. بعد شکمی سونو کردن، و همه چی رو برام توضبح دادن. فک کنم کلا ۱۰ مین شد ولی خیلی خوش اخلاق بودن، دقتشون احتمالا خوبه که دکتر نصر آوردنشون داخل مطب خودشون. ( اگه فامیل نباشن 😁😁 ) دیگه همین. انشالله همه بچه ها صحیح سالم باشن.