2777
2789
عنوان

بچه ها طوطیم مرد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 46 پست
منم هر حیونی که گرفتم مرد  اخرش  هر بارم نشستم گریه کردم  قلب ادم کنده میشه درکت م ...

خیلی دوسش داشتم 😢😢

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه طوطی گریه میکنی من داداشم ی قناری خریده بود خودم کشتمش از بس صدا میکرد

وای چطوری دلت اومد اخع 😔😔

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
الهی عزیزم خودت سرمانخورده بودی ازت بگیره

چرا سرما خورده بودم ولی بهش دست نزدم ک ازم بگیره 😔

دیشب ک بردمش دکتر گفت چیزیش نیس 😭اگه امپول میزد بهش شاید نمیمرد

وای عزیزم ، خیلی درکت میکنم ، خیلی سخته ، فقط کسایی که عشق پرنده و حیوان خونگی هستن میتونن بفهمن چقد ...

از صب تا حالا انقدر گریه کردم 😢😢دلم کبابه براش😢

فدای سرت  یکی دیگه بخرین زود به اون عادت میکنی

فک نکنم دیگ بتونم به یکی دیگ عادت کنم اخه این یچیز دیگه بود 😔😔هر روز صدام  میکرد میخوند برام 😢

چرا سرما خورده بودم ولی بهش دست نزدم ک ازم بگیره 😔 دیشب ک بردمش دکتر گفت چیزیش نیس 😭اگه امپول میز ...

سرماخورده 

این بلا سرطوطی منم اومد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای چطوری دلت اومد اخع 😔😔

بابا خیلی صدا میکرد بهش یکم سم دادم تو اب به دیار باقی شتافت

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
سرماخورده  این بلا سرطوطی منم اومد

اره حتما خونمونم یکم سرد بود 🙁😔

بابا خیلی صدا میکرد بهش یکم سم دادم تو اب به دیار باقی شتافت

ازادش میکردی بره 

چرا کشتیش اخه ☹

ازادش میکردی بره  چرا کشتیش اخه ☹

آزادش میکردم که داداشم منو دار میزد حالا خیلی شیک وانمود کردم خودش مرده😃😃😃😃😃🙃🙃😌😌😌

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
واسه طوطی گریه میکنی من داداشم ی قناری خریده بود خودم کشتمش از بس صدا میکرد

جدی میگی کشتیش؟؟؟

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری