2777
2789
عنوان

بچه ها طوطیم مرد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 46 پست
جدی میگی کشتیش؟؟؟

اره راحتش کردم

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

درکت میکنم .حیوون خونگی مثل بچه آدم میشه .من دوتا پیشی دارم عاشقشونم. چند روز پیش جا دستمالی افتاد رو دست یکیشون، دستش یه عالمه باد کرد.من فکر کردم شکسته ،انقدر براش گریه کردم. اما خداروشکر فقط ضرب دیده بود

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راحتش کردم

هیچی نگم بهتره .فقط لطفا با افتخار تعریف نکن .

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
هیچی نگم بهتره .فقط لطفا با افتخار تعریف نکن .

بابا انگار آدم کشتم خو قناری بودا

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
درکت میکنم .حیوون خونگی مثل بچه آدم میشه .من دوتا پیشی دارم عاشقشونم. چند روز پیش جا دستمالی افتاد ر ...

اره دقیقا خیلی ناراحتم براش 😢

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
امکان نداره یه آدم بتونه این کاروکنه من مطمینم‌ شوخی میکنی

ن بابا شوخی برا چی بکنم خیلی میخوند رو اعصاب بود منم راحتش کردم هم خودشو هم خودمو

بابا انگار آدم کشتم خو قناری بودا

چقدرسنگدلی 😨😨اونم حیوونه جوون داشته چطوردلتون میاد.منم استارترمرغ یاجوجه یاماهیمون میمردکلی گریه میکردم خاطراتشونم فراموش نکردم 😢😢😔😔دیگه چندساله نمیخرم چون وقتی میمیرن همش گریه میکنم .من والاچندساله مردن کاراشون یادمه 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
چقدرسنگدلی 😨😨اونم حیوونه جوون داشته چطوردلتون میاد.منم استارترمرغ یاجوجه یاماهیمون میمردکلی گریه م ...

والا برا من که مهم نیست چیزی نیستن که مهم باشن حالا مردن یا کشتمشون هم یکی دیگه میخریم

عزیز دلم سلام منم یه طوطی داشتم همین پنجشنبه مرد مامانم صب از خواب بیدارم کرد گفت هیچ نمی پرسی نبات کجاست؟ گفتم کجاست؟ گفت نبات مرده  اول باور نکردم گفتم مامان توروخدا بگو شوخی میکنی گفت نه بخدا نبات مرده اینقد گریه کردم واسش  

.....
عزیز دلم سلام منم یه طوطی داشتم همین پنجشنبه مرد مامانم صب از خواب بیدارم کرد گفت هیچ نمی پرسی نبات ...

وای الهی بمیرم 

واسه چی مرد؟؟؟؟

من درک میکنم من دو روز تموم براش گریه کردم😭😭

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

طوطیه من امشب آسمونی شد. دارم دق میکنم از دوریش. مامانم بردش حموم گذاشتیمش توی حوله مخصوصش. حواسمون واسه اولین بار رفت ب تلوزیون. خیلی مظلوم بود. هرجای خونه رو میبینم یاد پرواز کردنش میوفتم. باورم نمیشه فردا دیگه صداش تو خونه نمیپیچه

طوطیه من امشب آسمونی شد. دارم دق میکنم از دوریش. مامانم بردش حموم گذاشتیمش توی حوله مخصوصش. حواسمون ...

داریم از عذاب وجدان دیوونه میشیم. طوطیمو میپرستیدم تازه یاد گرقته بود میگفت بیا نمیدونم این شب لنتی رو چجوری صب کنم