2777
2789
عنوان

تاوان بازی با ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 4337 بازدید | 52 پست
دقیقا همین منم بچمو سه ماه بود از دست داده بودم  یکی از اقوام تو یه مهمونی بهم گفت باردار نیست ...

میبینی خدا همه رو میبینه دل شکستنو مخصوصا

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
هم برا شما ناراحت شدم هم اونا

این سرنوشت من بود سرنوشتی که خدا منو با حرف مردم اولاد امتحان کرد

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقت کردین همه چی از زبانه. 

یه تیکه گوشته . جهنم و بهشت رو رقم میزنه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
تو اینجور مواقع باید بگی خوب کردم.از شوهر توکه حامله نشدم.همسر شرعی و قانونیم بود.

شاید خدا به خاطر همین جواب ندادنا بود که ابروشو نو برد

این سرنوشت من بود سرنوشتی که خدا منو با حرف مردم اولاد امتحان کرد

اره ولی من دلم میخواد اونایی که آزارم دادن اینقدر خوشبخت بشن که کاری به کارم نداشته باشن و زحمت و غصه اشون نیفته تو دلم. 

اولا مثل شما فکر میکردم ولی چندین ساله میگم خدا شعورشون بده. ولی بد نه. 

اخه یکیو نفرین کردم گرفت . خون به جیگر خانوادمون کرد.  زجر کش شد تا مرد. دلم میسوزه توبه کردم

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
ولی بنظرم نبایدمیگفتی حامله ای به کسی

بهشون گفتم وضعیت مو درک کنن که اینجوری با ابروم بازی کردن

شاید خدا به خاطر همین جواب ندادنا بود که ابروشو نو برد

والا ملت اونقدر درگیر زندگی آدمن که آدم خودش اونقدر درگیر نیست.منم قبلا مثل تو بودم.از وقتی مادرشوهرم کادوهای بچمو گرفت از این رو به اون رو شدم.زنگ زد التماسم کرد برم عروسی بچه برادرش نرفتم.وقتی کادویی که واسه بچم اوردنو گرفت خودشم بره

اره ولی من دلم میخواد اونایی که آزارم دادن اینقدر خوشبخت بشن که کاری به کارم نداشته باشن و زحمت و غص ...

زخم زبوناشو هرروز یه حرفی زدناشون دلمو میشکست منم از خدایی خودم خواستم جوابشونو داد

والا ملت اونقدر درگیر زندگی آدمن که آدم خودش اونقدر درگیر نیست.منم قبلا مثل تو بودم.از وقتی مادرشوهر ...

الان دگه با خواهر بردار هاش رفت ادم نمیکنیم خودش گفت نمیخواد بیاین پیش خواهر بردار من 

بهشون گفتم وضعیت مو درک کنن که اینجوری با ابروم بازی کردن

من درس گرفتم نباید به هیچکس اعتمادکردحتی نزدیک ترینات

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎
من درس گرفتم نباید به هیچکس اعتمادکردحتی نزدیک ترینات

اره واقعا الان دگه با مادرشوهرم رفت ادم نداریم خدا خیرش نده کاری کرده پسرش ازش متنفر شه

اره واقعا الان دگه با مادرشوهرم رفت ادم نداریم خدا خیرش نده کاری کرده پسرش ازش متنفر شه

حالا من خواهر شوهرم روزپاتختی یه سری انداخت که خون دستمالشون زیاده یه جاشونوبریدن ریختن روپارچه،دوسال بعددخترش عروسی کرداصلاپارچه ای نداشت نشون بده من ازاین رسماخوشم نمیاد ولی مجبوربودم

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎
حالا من خواهر شوهرم روزپاتختی یه سری انداخت که خون دستمالشون زیاده یه جاشونوبریدن ریختن روپارچه،دوسا ...

ادم فقط از این زخم زبونا میسوزه