2777
2789
عنوان

تاوان بازی با ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 4337 بازدید | 52 پست
میبینی خدا همه رو میبینه دل شکستنو مخصوصا

ای گفتی ای گفتی

دل شکستن بد ترین چیزه

منم خیلی دلمو شکوندن و خدا جوابشونو داده

یکیش مادرشوهرم

روز تولد همسرم(شب یلدا)بود

گفتم دورهم جمع شیم

یه بی احترامی و خلاصه جشنمون خراب شد

همسرم برای اولین بارتو عمرش تولد گرفته بودم براش

اونا که عرضه نداشتن

اومد ر. ی. د. به مجلسمون

جلو همه سکه یه پولمون کرد

من داشتم منفجرمیشدم ولی صدام در نیومد

در صورتی که من اصلا کاریشون نکرده بودم و حتی شامم دعوتشون کرده بودم 

ولی خراب کرد

بعد رفتن مهمونا من دیوونه شده بودم

چنان جیغی. و دادی میزدم و گریه میکردم

فقط همسرم ارومم میکرد

از ته دلم اه کشیدم جلوی همسرم گفتم من که جواب ندارم بدم

ولی ایییشالااااااااااا خدا جوابش بده

گذشت بعد 7ماه شب تولد مادرشوهرم قزاربود بریم خونشون و جاریا تدارک دیدع بودن

ولی نادرشوهرم

با پدر شوهرم دعواش میشه پدرشوهرمم دستشو میپیچونه

تاندونش کش میاد و الان چندین ماهه دستشو تکون نمیتونه بده و درد امونشو بریده

ما براش غذا درست میکنیم

به ولای علی 

سرگذشت یکی از فامیلای ما هم که همین جوری بود، با اشک عروسی کرد به خاطر حق طبیعیش که با عشق ازدواج کرد و تو عقد رابطه داشتن، جالب اونم خیلی بچه انداخت (امتحان عجیبیه واقعا قلب آدمو به درد میاره) و خیلیا زبونشون دراز شد که داره تاوان میده، ولی الان هم بچه‌هاش مثل عروسک می‌مونن هم از نظر مالی و فرهنگی از کل فامیل سرتره ... ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگذشت یکی از فامیلای ما هم که همین جوری بود، با اشک عروسی کرد به خاطر حق طبیعیش که با عشق ازدواج کر ...

خدا بچه هاشو نگه داره براش

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

خوندم عزیزم.

اخ اخ که دنیا بدجور گرده...ادم نمیمیره تا سرش بیاد...

خدا جای حق نشسته خدا نمیزاره حرفهای بی حساب ادمها بی جواب بمونه...

تو کار حلال کردی...ولی همه ی اونا با حرومی خدا ازشون انتقام دل شکسته ی ترو گرفته...

منم تو سن کم و اشتباه با پسرخالم ک بسیار پولدار و فلان بودن عقد کردم...بعد ۹ماه جدا شدم تا مادربزرگم که امیدوارم خیر نبینه خدا جوابشو بدجور پشت سر من و خونوادم حرف زدن....حالا  پسر خاله ام ۳تا زن طلاق گرفتن ازش الان داره با چهارمی زندگی میکنه ک بچه ام داره...ی خواهرش شد زن یه مردی ک ۲۴سال از خودش بزرگتر بود و الان زندگی راحای نداره...ی خواهرشم ک اونقدر از بایاش و داداشش بدی دیده مرد ستیز شده و از ازدواج فراریه الان ۳۸ سالشه و خوشگله ولی میگه بمیرم شوهر نمیکنم.‌.

خدا قشنگ زد تو دهن همه....

منم الحمدلله شکر خوشبخت شدم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
خوندم عزیزم. اخ اخ که دنیا بدجور گرده...ادم نمیمیره تا سرش بیاد... خدا جای حق نشسته خدا نمیزاره حر ...

تاوان همه کار ها تو این دنیاست دل شکستن تاوان داره

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘