2777
2789
عنوان

تاوان بازی با ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 4337 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم چند نفر بهم حرف گفتنفقط سپردمشون به خدا ودقیقا دیدم که تقاص دادن 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
دقیقا منم چند نفر بهم حرف گفتنفقط سپردمشون به خدا ودقیقا دیدم که تقاص دادن 

همه چی تاوانش تو این دنیاست خدا جواب این زبون ریختن دل شیکستن میده

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
قربونت برم شوخی کردم ببخشید(بلایی سر م نیاد😥) 

ن گلم دیونه شدی🤣🤣🤣🤣🤣

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

منم یه خواهر شوهر دارم چنان تو عقد که بودم اذیتم میکرد و خودشو سطح بالا میگرفت لباسایی که من میخریدمو‌مسخره میکرد یا یه جنس مث لباس منو گوشه اتاقش مچاله میکرد که مثلا ما کهنه کردیم تو بر داشتی تازه ... تا دلتون بخواد دلمو شکست بماند بلاهایی که سر جاریم دراوردن حامله بود بیچاره بیگناه زدنش 

الان ازدواج کرده با یه خونواده داغون و زبون نفهمی با یه شوهر تنبل و بی عقلی که لنگه نداره 

خدا به زندگیش برکت بده ولی الان خرج نون نداره 

همون ادمی که چنددست لباس در ماه میخرید 

بدتر از نداری خونواده شوهرشن که واقعا زیر خط فرهنگ و ادبن😶

بقول یارو نه میتونه تف کنه نه قورت بده

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩
یعنی میشه منم ببینم اونایی که دلموسوزوندن جواب پس میدن؟دیگه دارم ناامیدمیشم 

یه روزی میاد میبینی خدا چه جور جوابشونو داده

خدا بچت را برات حفظ کنه عزیزم بنظرم اونا تاوان خودشونو دادن شما هم دیگه پیگیر نشو همبنکه حقت ازشون گ ...

من حتی وقتی بهم این حرفا رو میزدن هیچی نمیگفتم فقط اشک از چشمام میریخت بی زبون بودم

همه چی تاوانش تو این دنیاست خدا جواب این زبون ریختن دل شیکستن میده

دقیقا همین منم بچمو سه ماه بود از دست داده بودم 

یکی از اقوام تو یه مهمونی بهم گفت باردار نیستی حتما عرضه نداری 

دلم اینقدر شکست 😑😑😑

چیزی نگفتم دقیقا پنج ماه بعد اون بچش سقط شد 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.