از پله ها پایین میرفتم دو تا از همکارای آقا داشتن میاومدند بالا و با هم حرف میزدند تا پیچیدند این طرف و منو دیدند یهو یکیشون صحبت رو قطع کرد شروع کرد یه نوع خاصی سوت زدن زیر لبی که یعنی فلانی نگاه کن غیرمستقیم خواست توجه اون دوستش هم به من جلب بشه باز من گفتم شاید منظوری نداشته صحبتشون خصوصی بوده خواست ادامه نده اما باز نشونه هایی میبینم که تو پست میگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا وقتی هر دو جایی هستیم یا راه میریم این آقا میره پشت سر من و عقب تر از من راه میاد یا می ایسته حس میکنم میخواد دید بزنه باز هر طرف میچرخم میاد میره پشت سر من
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.