2777
2789

از پله ها پایین میرفتم دو تا از همکارای آقا داشتن می‌اومدند بالا و با هم حرف میزدند تا پیچیدند این طرف و منو دیدند یهو یکیشون صحبت رو قطع کرد شروع کرد یه نوع خاصی سوت زدن زیر لبی که یعنی فلانی نگاه کن غیرمستقیم خواست توجه اون دوستش هم به من جلب بشه باز من گفتم شاید منظوری نداشته صحبتشون خصوصی بوده خواست ادامه نده اما باز نشونه هایی میبینم که تو پست میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همه مردا خواه یا ناخواه خانوم میبینن برانداز میکنن

بازم نه همه. 

احتمالا دور و برت نديدي مردي كه درست و مثل ادم بخواد با زن برخورد كنه. 

برانداز كردن و هيز ديدن فرق داره با نگاه عادي و برخورد كردن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

این سوت زدن که میگی مال دهه ۸۰ بود که همه لباس جذب میپوشیدنو اندامشون مشخص بود نه الان که همه لش پوش ...

ترنچ کت کوتاه و شلوار راسته معمولی پوشیده بودم ولی رونام یکم تپله شاید بچسبه نمیدونم

همون بخاطر تپل بودنته،پوششت رو محکم تر کن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.