2777
2789

من تازه باردار شدم ميخوام ببينم كسي تجربه اي داره، اين مراكز بارداري كه چند سالي هست بوجود اومده و زير نظر ي ماماي با تجربه اس و بيشتر كمك ميكنه كه زايمان طبيعي داشته باشي بهتره يا همون دكتر متخصص برم خوبه؟؟؟؟؟؟؟ كسي تجربه اي داشته؟ هم نظر بديد و هم تجربه

تعداد رای : 14
نظرسنجی
ماما و مراكز مامايي
3
21%
دكتر متخصص
11
78%
ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍

هرکدوم جای خودشو داره عزیزم میتونی مراکز مامایی سوالاتتو بپرسی و راهنمایی بشی ولی خب اگه شرایط بدی داشته باشی نیاز به متخصص هم داری اما متخصص زیاد برات وقت نمیزاره و مشاوره بهت نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باید حتما زیر نظر متخصص باشی 

تو طول بارداری یه وقت بچه مشکل داشته باشه متوجه بشه

اما مراکز زایمان اسان اگر ورزش و استخر و اینا داره که در کنار متخصص زیر نظر اوناهم میری ورزش و یوگا و کلاسهایی ک میذارن 

اخرشم ک هماهنگ میکنی باهاشون برای زایمان طبیعی

البته خیلی از مراکز زیر نظر متخصص زنان هستن یعنی مامانیست فرد اصلیش

بنظرم باید حتما زیر نظر متخصص باشی  تو طول بارداری یه وقت بچه مشکل داشته باشه متوجه بشه اما م ...

نه اين مركز ماماي باتجربه است و من اينستاشونو زير نظر دارم و كلاساشونم دخترش برگزار ميكنه كه اونم ماماي دوره ديدست. نميدونم چيكار كنم فعلا هيچ مشكلي ندارم. فقط ميخوام كطمئن بشم چون متخصصم با اينكه خانوم مهربونيه ولي داره نسخه مينويسه نفر بعدي مياد تو و اصلا اجازه اينكه من سوالي بپرسم و نميذاره

هرکدوم جای خودشو داره عزیزم میتونی مراکز مامایی سوالاتتو بپرسی و راهنمایی بشی ولی خب اگه شرایط بدی د ...

همه كلمات چسبيده به هم

نه اين مركز ماماي باتجربه است و من اينستاشونو زير نظر دارم و كلاساشونم دخترش برگزار ميكنه كه اونم ما ...

خب نمیشه پیش جفتشون بری؟
من خودم قصد داشتم برای بارداریم زیر نظر جفتشون باشم

خب نمیشه پیش جفتشون بری؟ من خودم قصد داشتم برای بارداریم زیر نظر جفتشون باشم

اونجوري به يار بايد به اون ويزيت بدي ي بارم به اون يكي، چون هر دوتاشون نوبت ميذارن براي دفعه بعد

خب نمیشه پیش جفتشون بری؟ من خودم قصد داشتم برای بارداریم زیر نظر جفتشون باشم

كلاساشون فكركنم از هفته 20 بارداري مجازه كه بري كه شامل استخر و يوگا و ... 

ي علت ديگشم اينه كه من توي شهري كه زندگي ميكنم هيچكس و ندارم نه خانواده خودم نه همسرم

برو پیش ماما

من از ا ل میرفتم متخصص حالا از این هفته میرم پیش ماما  از زمانی که میخام برم بیمارستان باهام میاد تا وقتی مرخص میشم

متخصص داری زایمان میکنی اخر بار که دیگع داره بچه میاد بیرون میاد بالاسرت

جانِ من.... خوش اومدی بدنیامون  
خب نمیشه تحت نظر متخصص زنان باشی بعد از هفته بیست بری فقط کلاسای اون مرکز؟

چرا میتونی من هم صب کردم ببینم موقعیت بچم چجوریه بعد دیگه حالا که همه چیم اوکیه و بچمم چرخیده میرم پیش ماما

من تو این مرکزی که میرم همشون مث من بودن اول رفتن پیش متخصص دیدن زیاد رسیدگی نمیکنن میرن پیش ماما

حتی تو کلاسا که برات توضیح میدن خودت متوجه میشی بهتره که بری پیش ماما