2777
2789
شاید اخر داستان همین بشه

فک نکنم 😢یه جوری دارن کتی رو ادم بده میکنن و همتا رو هم صاحب معدن فک کنم اخرش همتا پول کتی رو پرت میکنه جلوش و کتی رو تحقیر میکنن خاک بر سرا 😶

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از نظر من ی قد بلند دارنو ۴ شونن فقط .. تمام ملاک حذابیت ایناس ؟ اخه شنیدم بیشتریا میگن سوال شد ...

قدش بنظر من چرا زیاد بلند نیس؟ کنار بهرام که میایسته کوتاه تره زیاد ولی چهره خوشگل و نمکی داره

اون مرد یه درصد باید فک کنه وقتی اون زن انقد براش هزینه کرده حق امرونهی داره کاوه نمونه بارز پسرای ا ...

خوب کتی هم باید بفهمه ک همه چیز رو نمیشه با پول خرید 

خصوصا عشق و احساس رو 

اگرم بهش عشق بورزه کاملا سطحی و دروغین هستش 

اها پس مال گذشته بوده  گفتم خدایا این که باباش مرده چرا زنده ست الان

اتفاقا منم گیج شدم گفتم این چی بود این وسط ولی بعدش دیدم اخگر داشت بابای همتا  رو تهدید میکرد که خانوادشو میگیره و در اخرم فک کنم معلوم شه که اخگر پدر همتا رو عمدا کشته چون فک میکرده نیتونه معدنو صاحب شه ولی بعدها دیده که پدر همتا قبل مرگش این معدنو زده به اسم دخترش 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ميگم قضيه معدنه چيه؟؟؟ چطور به نام همتاس؟ و چرا اخگر ميدونه خودش نميدونه؟؟؟؟؟

فک کنم چون باباش کشفش کرده بود و هیچکس نمیدونست بنام همتاست باباشم ک اخگر کشته فک کنم دیگه وقت نشده ب همتا بگه 

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
اون مرد یه درصد باید فک کنه وقتی اون زن انقد براش هزینه کرده حق امرونهی داره کاوه نمونه بارز پسرای ا ...

دقیقا از کاوه متنفرم پسره احمق کاری که میکنه اصلا جوانمردانه نیست، به هر علتی اون در ازای پول با کتی ازدواج کرده خیانتش هم در هر قالبی باشه خیانته 

من نفهمیدم اون مردِ کی بود که صاحب معدن بود  پدر همتا بود؟مگه نمرده باباش؟

اره دیگه فلش بک زد ب عقب مال بابای همتاست ک معاملش نکرد اخگرم کشتش غافب از اینکه بنام همتا بوده معدن

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
خوب کتی هم باید بفهمه ک همه چیز رو نمیشه با پول خرید  خصوصا عشق و احساس رو  اگرم بهش عشق ...

ولی قبول کنید فیلمه وگرنه تو واقعیت عشق و احساس که سهله همه چیو میشه با پول خرید