2777
2789

همتا رو خیلی دوس داشتم تا اون قسمت ک مث اسکولا فوری گفت اره عاشقشم دختر اینقد دهن لق اینقد خنگ اه اه اه

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگم قضيه معدنه چيه؟؟؟ چطور به نام همتاس؟ و چرا اخگر ميدونه خودش نميدونه؟؟؟؟؟

آخه صاحب معدن پدر همتا بوده دیگه اونم زده اسم دخترش

اول خدا دوم خدا آخرهم خودش 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
اصلا اینجور نیست  مرد کسی رو دوست داره ک احساس کنه بهش مسلط ه ن کسی ک بهش امر و نهی کنه

اون مرد یه درصد باید فک کنه وقتی اون زن انقد براش هزینه کرده حق امرونهی داره کاوه نمونه بارز پسرای ایرانیه هم هدا رو میخواد هم خرما رو هم پول کتی تموم زندگیشو نجات داد و هم حالا دوس داره به کتی دستورم بده 😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اره انگار .اون پسر مانکنه واقعا عاشق کتیه یا خاست حرف بکشه از همتا

ن من فک میکنم این ی نقشه بوده بین سیروان و کتی ک زیر زبون همتا رو بکشه،چون تو آنچه خواهید دید نشون داد ک‌سیروان ب کتی میگه حدستون درست بود بزودی از دست میره منظورش کاوه بود(البته جمله ی دقیقش تو ذهنم نیست 

دوسش داره ولی پدرشم هنوز دوست داره 😭

بچه ها یعنی زن ها انقد نمی تونن عشق قدیمی رو فراموش کنن که موضوع همه فیلمها اینه؟ دلدادگان ای فیلم هم همینه این شبا، وجه عبرت آموز این فیلما چیه؟ 

نهههه عاشقش نشده  الهیی کتی حسرت عشقو داره انقد دلم براش میسوزه از وقتی بابای نامرد کاوه رهاش ک ...

شاید اخر داستان همین بشه

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
من نفهمیدم اون مردِ کی بود که صاحب معدن بود  پدر همتا بود؟مگه نمرده باباش؟

پدر همتا بود اون سکانسم یه فلش بک به گذشته بود که اخگر داشت واسه ابتین تعریف میکرد که چطور همتا رو انقد نزدیک کرده به خودش و قصد داشته واسه ابتین بگیرتش چون همتا صاحب همون معدنه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
پدر همتا بود اون سکانسم یه فلش بک به گذشته بود که اخگر داشت واسه ابتین تعریف میکرد که چطور همتا رو ا ...

اها پس مال گذشته بوده 

گفتم خدایا این که باباش مرده چرا زنده ست الان 

ن من فک میکنم این ی نقشه بوده بین سیروان و کتی ک زیر زبون همتا رو بکشه،چون تو آنچه خواهید دید نشون د ...

گفت حدستون درست بود ک با یکی میپره