2777
2789
عنوان

نگرانی من بر ای خواهر زادم

345 بازدید | 24 پست

خواهر زادم ۱۰ ماهشه اما هیچ حرکتی نداره مثلا غلت نمیزنه چهار دستو پا نمیره یا نمیتونه اصلا رو پاش حتی یه ثانیه وایسته 

هیچ کار شیرینی نمیکنه که ادم جذبش بشه 

از صدای بلند میترسه و گریه میکنه مثلا جیغ کشیدن 

یا صدای ابمیوه گیری 

هیچی نمیگه به غیر از بابابابا

ولی دختر خواهر شوهرم یک ماه بزرگتره اینقد شیرینه خودش راه افتاده ادا درمیاره حتی جارو دستی و میگیره ازت خودش میزنه 😍اما دختر خواهر خودم هیچی و اینکه تو قسمت با س نش خیلی چاقتر از جاهای دیگشه و فقط دائم میشینه زیادم نشسته به عقب میفته با وجود اینکه حدودا ۳ ماهی هست که نشستن و یاد گرفته  پیش خواهرم بروز نمیدم اما نمیدونم چرا نگرانم 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

تاخیر حرکتی و اینا داره شاید.... ب مادرت بگو ببرنش دکتر خب

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرانی ات بجا اما بچه ها رو مقایسه نکن بهتره با متخصص مشکل و مطرح کنید

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
دکترش بردن؟

نه حتی تو مرکز بهداشت هم براش یه ازمایش نوشتن نبردنش 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁
نگرانی ات بجا اما بچه ها رو مقایسه نکن بهتره با متخصص مشکل و مطرح کنید

اخه تا حالا ندیدم اینجور بچه ای رو ماشالله وزنش خیلی خوبه حدودا ۱۰ کیلو ولی خیلی تو همه چیکنده 

طبق شنیده ام باید الان بچه به این سن با دو انگشت بتونه چیزیو بر داره اما این خیلی کند با همه ی دستش چیزیرو بر میداره

حتنا ببرنش دکتر  من دخترمو میبرم کاردرمانی خیلی بچه ها را میارن که تاخیر حرکتی دارن اونم از سن ...

واقعا نمیدونید علتش چیه 

نه حتی تو مرکز بهداشت هم براش یه ازمایش نوشتن نبردنش 

حتما ببرن شاید چیزی تو بدنش کمه و زود درست شه

تاخیر جوابگو نیس

ب ی بهونه ای کارت بهداشتشو ببین نموداراشو مقایسه کن

بچرو باید ببره دکتر
بچه پسر عموی من پاش مادرزاد کج بود از نوزادی بردن دکتر با اتل و کفش طبی و ... قبل یه سال خوب خوب شد الان ماشاالله سالمه
خب اگر پسرعموم بی اهمیت بود الان بچش نمیتونست درست راه بره و تو جامعه احساس سرخوردگی میکرد
چرا وقتی میشه الان چاره ای اندیشید کار نمیکنن؟

شایدخدای نکرده میدونن مشکلی هست وبه شمانمیگن!

نه فکر نکنم خیلی صمیمی هستیم با خواهرم همه چیزو پیشم میگه ‌چند باری هم غیر مستقیم بهش گفتم ولی نمیدونم چرا بیخیالن😭😭