2777
2789
عنوان

نگرانی من بر ای خواهر زادم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 24 پست
حتما ببرن شاید چیزی تو بدنش کمه و زود درست شه تاخیر جوابگو نیس ب ی بهونه ای کارت بهداشتشو ببین نمو ...

نمودارش خوبه رشدش خیلی خوبه بچه ی تپل مپلیه اما یه جوریه مطمئنم خیلی حالت خنثی  داره و خیلی گریه میکنه 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بچه یازده ماهه دارم چهار دست و پا رفتن ملاک تاخیر رشد نیست چون بچه های زیادی هستند که بدون اینکه چهار دست و پا برن راه می افتن اگه به موقع گردن گرفته و به موقع نشسته نگران نباشید شاید آزمایشی هم که بهداشت براش نوشته مربوط به تاخیر حرکتیش نیست واسه بچه منم نه ماهش که تموم شد آزمایش کم خونی نوشت گفت باید همه بچه ها توی این سن برن 

نمودارش خوبه رشدش خیلی خوبه بچه ی تپل مپلیه اما یه جوریه مطمئنم خیلی حالت خنثی  داره و خیلی گری ...

عزیزم چهار دست و پا جز مراحل تکاملی نیست تو بهداشت که میری یه سری سوال ازت میپرسه پسر من تو ده ماهه ۹ ماهگی بردمش بهداشت سوالا را جواب دادم اونا جز مراحل تکاملی بود اونزمان پسرم هنوز چهار دست و پا نمیرعت و گفت اشکال نداره الان چند تا عکس میدم بهداشت گفت عکس بگیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین دختر خواهرشوهرت یکم زرنگتر از دختر خواهرت بوده اتفاقا جز سوالای بهداشت این بود کلمه هایی ادا میکنه مثل بابابابا از دختر خواهرت مثبته  چهره افراد غریبه را از اشنا تشخیص میده؟ چیزی میدید دستش به دست دیگش میده؟ اگه بگیم اونجا را نگاه میکنه؟ صداها را هم پسر منم میترسه صبح باباش سشوار روشن کرد گریه افتاد شدید غداشو با گوشت کوب برقی میکس کنم از صداش میترسه تا ماه پیش پسر منم حتی سینه خیز نمیرفت سر دوهفته هم سینه خیز رفت هم چهار دست و پا الان تمام خونه را سر میزنه بچه برادر خودم ۶ ماهگی سینه خیز رفت بچه خودم نه ماهگی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹