2777
2789
عنوان

روز ۱۵ انتقال جنین

10067 بازدید | 16 پست

سلام .امروز روز ۱۵ انتقالمه از دیشبه لک بینی قهوه ای دارم که یه شیاف اضاف کردم وقتی شیاف میزارم لک بند میاد تا یه مدت کوتاه . امروز هم دوباره لک دیدم و شیاف گذاشتم . رفتم آز دادم جوابش فردا آماده میشه . خیلی نگرانم . آیا کسی این حالتو داشته بعد آزمایشش مثبت شده باشه ... کمردردم زیاد دارم . همش حس میکنم پریود میخوام بشم . 

حس پریود ک هم خودشه هم بارداریه

منم گفتم هر لحظس ممکنه پریودیم بیاد بی بی زدم مثبت شد باردارم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای اینکه منتظر فردا بشی یه بی بی هم میذاشتی

موافقم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
مرسی از دلداریت عزیزم 🌹🙏

دختر بی بی چک بذار خودتو خلاص کن استرس برات خوب نیست برو بذار بیا خبرشم بده

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
میشه در مورد iui که انجام دادی توضیح بدی که چی هست چطوریه هزینش چقدره ؟ شانس باردار شدن چقده 

۴بار انجام دادم هر بار با امپول و قرص تقویت میشی و هر سه روز در میون سنو گرافی انجام میدی و روز ۱۴ یا ۱۶ برحسب شرایط تخمکات اسپرم تقویت شده همسرتو با یه دستگاهی مثل امپول به داخل رحمت تزریق میکنن . 

برا هرکس شانس بارداری فرق میکنه . من ۴ بار انجام دادم نگرفت ولی کسایی بودن که همون بار اول میگرفت . 

از لحاظ علمی میگن ۲۰ تا ۳۰ درصد اونم به سن و سالت بستگی داره ...

هزینشم به بیمارستان خصوصی یا دولتی بستگی داره .

۴بار انجام دادم هر بار با امپول و قرص تقویت میشی و هر سه روز در میون سنو گرافی انجام میدی و روز ۱۴ ی ...

برای شما چقدر شد هزینش

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین  
هر بار فرق میکرد . توی سالهی مختلف رفتم یه بار ۵۰۰ یه بار یک میلیون یه بارم ۱۵۰۰

ان شا الله که این بار جواب بگیری و حامله بشی

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین