2777
2789

پسرم ۳۶ روزشه و اینا رو داره... البته چندروزه

#‍ نفخ زیاد میکنه شکمش سفت میشه چندساعت گریه و بی قراری میکنه داد میزنه وقتی دسشویی بزرگ میکنه راحت میشه دیگه گریه نمیکنه

#‍ حتی وقتی آروغشم میگیرم باز از گوشه لبش شیر میده بیرون

#‍ از وقتی هم بدنیا اومده عطسه زیاد میکنه

#‍ تازگیا هی تف هم زیاد میده بیرون

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا دوماهگی پسرم پدرم دراومد فقط و فقط با قطره پدی لاکت خوب شد دلدردش... فک کنم بچت رفلاکس داش ...

اینایی ک گفتم یعنی همش از رفلاکسه؟؟؟

ندونستم شکمش سفته یا شل؟

اگه سفته دور نافش  طبق عقربه های ساعت و همینطور دور معقدش روعن زیتون بمال

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
به جز دل درد بقيش طبيعيه. ببر دكتر يه چيز ملين بخور و بعد شير بده. خودتم هرروز يه ليوان رازيانه بخور

اسهال میره انگار یجوری شده دسشویی اخه میترسم

ملین مثلا چیا بخورم عزیز؟؟

رازیانه ضرر نداره؟؟؟

ای جان 😄😄😄😄😄😍😍😍😍

دلدردش بخاطر پی‌پی‌شه دیگه اما اگر زیاد شد ببر دکتر احتمالا پدی لاکت و کامی وی میده پسر من با اینا خوب شد 

حداقل بیست دقیقه باید آروم آروم بزنی پشتش بعد از شیر خوردن و نباید بزاریش تو جاش تو بغلت باشه بعدم به پهلوی چپش بخوابون ده دقیقه 

در انتها هم بخورش 😍😍😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ندونستم شکمش سفته یا شل؟ اگه سفته دور نافش  طبق عقربه های ساعت و همینطور دور معقدش روعن زیتون ...

اره میمالم

خودِ شکمشو میگم نفخ میکنه سفت میشه مثل توپ دسشوییشم روان شده شل شده

اینایی ک گفتم یعنی همش از رفلاکسه؟؟؟

این که تف میکنه و شیر میریزه بیرون ممکنه رفلاکس باشه.

ببین خواب اگه خر و خر کنه سینش

یا خودشو ب صورت کمانی کنه

یا بالا بیاره اینا یعتی رفلاکس داره

اون دلدردش هم برای کولیکه که قطره پدی لاکت عالیه هیچ ضرری هم نداره....

برای نفخش هم شربت گریمیچکر میدادم من بعد یک ماه دیگه نفخ نکرد

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   

یکی از دوستان گفت رازیانه بخور. نخوری یوقت چون بچت پسره و رازیانه هورمون مردانه رو کم و هورمون زنانه رو زیاد میکنه. یکیم گفت رفلاکس داره اصلا رفلاکس نداره گوش نکن همه بچه ها موقع اروغ زدن شیر یکم میاد بیرون بزرگتر شه بهتر میشه. 

بچت فقط کولیک یعنی دلدرد داره که بیشتر بچهاااا دارن و طبیعیه. صبوری کن خوب میشه. کلی راه هست دلدردشو اروم کنی

وزن شروع 75   وزن الان 68     وزن هدف 64
ای جان 😄😄😄😄😄😍😍😍😍 دلدردش بخاطر پی‌پی‌شه دیگه اما اگر زیاد شد ببر دکتر احتمالا پدی لاکت و ...

اره دلدرد میگیره انقد سرخ و سفید میشه و داد میزنه که بیچاره بعد دسشویی مظلوم میشه راحت میخوابه

اره چندروزه اینجوریه باید ببرمش

میزنم اروغشو میگیرم ولی نهایت ۵دیقه بغلمه از این به بعد باید یکم بیشتر نگهش دارم اخه بیشترم نگهش داشتنی بیخواب میشه میگه هی بازی بده