2777
2789

یادم رفته بود بیام بپرسم.

امروز رفته بودیم خونه داداشم.

برادر زادم.توبازی فوتبال افتاده پاش اسیب دیده گچ گرفتن.

خلاصه خواهررمم چون توی کار دسر وکیک وفلانه سفارش میگیره واموزش میده.

هرجا هم میره کیک درست میکنه میبره براشون .

ما کلا خانوادگی اهل دید وبازدید فامیلی نیستیم.اصلا اصلا.یعنی حاضرم روزی ده بار برم پیش دوستم سالی یبار نرم پیش داداشم😐

هم خیلی بزرگتر منن.

من ۲۰ سالمه اینی که امروز رفتیم فکر کنم ۴۲.

حالا اخرین بار که رفتیم خونشون عید فطر بود.قبل این فکر کنم ۸ سال پیش بود .

حالا چیزی که فکرمو مشغول کرده اینه که .

در ادامه مینویسم چون طولانی میشه.

😕

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ تا داداش ناتنی دارم که ازدواج کردن.

عروسای ماهم به عنوان بهترین زندگیادبهترین ازدواجا توفامیل شناخته شدن.چون داداشای من خدایی بعد ازدواج هم لال میشن هم خیلی پولدار.

مثلا این از ۱۶ سال پیش معاون بانک بود.

ماشینش توسان .خونه فوق لاکچری هرچند وقت کل خونه وسایلش عوض میشن .

بقیه هم توهمین مایه ها

ولی ما هر هزار سال که میریم خونه یکی از داداشام امقد این زن داداشم ازشون مینالنننننننن.

انقده میگن بدن حرف گوش نمیدن.

کاری بمون ندارن اهمیت نمیدن.

بهمون نمیرسن.

خوب شما ک رفت وآمد ندارین شایدددرست میگن..۸ سال یک بار هم طبیعیع دکوراسیون عوض کنن... شما ۸ سال پیش دیدین ب قول خودتون

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

در صورتی که سالی دویست بار میرن مسافرت .هی طلا میخرن هی توعروسیا بهترینن .

فوق العاده غذا میخورن تغدیشون عالیه در حد روحانی🤣

بخدا تازه ۶ تا ماهی داد چه ماهی البته زن داداشم داد چون بهتون گفتم داداشای ما بعد ازدواج لال میشن مثل بت تکون نمیخورن.

خب چرا انقدر بدشونو میگن.یعنی واقعا همشون بدن؟؟؟؟

یا اینجور میگن که ما توقعی از داداشامون نداشته باشیم؟؟

چیزی نخوایم؟؟

سمتشون نریم؟؟؟

اخه مگه میشه یچی دیگه ببینی ولی واقعیت یچی دیگه باشه.اونم ۶ تاشون.

تا زنده هستن قدر همو بدنین...بعد. مرگ زجه زدن چه فایده؟؟؟ خالم دیروز صبح فوت شد...خوابم نمیاد دارم ...

خدابیامرزشون و به شما صبر بده

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
در صورتی که سالی دویست بار میرن مسافرت .هی طلا میخرن هی توعروسیا بهترینن . فوق العاده غذا میخورن تغ ...

حالا کیک پزی خواهرت کجای قضیه وارد میشه

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

ن بابا اینجوری میگن ک توقع نداشتع باشید چیزی بهتون بدن

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂