2777
2789
عنوان

ء تازه یادم اومد قرار بود یچی بگم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 50 پست
سالی ده بار برو بگو خونه داداشمه

بهم حال نمیده رفتن خونه اشنا.

بزار ارامش خیال داشته باشن انقدر استرس منو مامانمو خواهرمو مداشته باشن.

برم پیش یه زن ۴۸ ساله چکار.

زن داداشم از داداشمم بزرگرتره برم بگم چی بهش.

هیچیمون بهم نمیخوره.

داداشمم دختر دار نمیشن همشون پسر زان.

داداشت شعور نداره البته معذرت میخوام... شما خواهریت رو بکن.... بزار بچه هاش بفهمن عمه دارن

اون که صد در صد .

هیچ وقتم به هیچ کدومشون نگفتیم شما بیشعورید چون نخواستیم بگن اره به ما نیاز دارن.

اگر روزی نیاز داشتمم الان دیگه ندارم.

من یه چندسالی شعله گاز وروشن میکردم روش دستامو میزاشتم گرم بشه از سرما امروز خواهرم گفت چقدر خونتون گرمه سه تا بخاری هم گذاشتید یهو اون تصویر دستام اومد جلو چشم.

ولی من الان دیگه نیازی ندارم بهشون.همون بهتر که نخوان بریم پیششون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو حوصله داریا

همون هشت سال یه بار یادشون بیفتی کافیه، مگه چقدر تو زندگیت نقش دارن که حرفاشون برات جالبه

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.

میگم حالا اونا هر شش تاشون نا نتی هستن؟بعد شما خواهر برادر تنی چندتا داری؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
اووووو حوصله داریا همون هشت سال یه بار یادشون بیفتی کافیه، مگه چقدر تو زندگیت نقش دارن که حرفاشون ب ...

اصلا جالب نیست بخدا‌

میرم انقده اذیتم.

با اینکه زن داداشام همیشه میخندنو به ادم میرسن وتوجه میکنن.

همین این یادمه خیلی سال قبل که بابام زنده بود میدفتم خونشون میرفت بیرون برمیگشت بالباس میومد برام لباس میخرید.

اون موقه ۴ یا ۵ سالم بود.

ولی یجورایی ناراحت کنندس که ن پدر داری پدری کنه ن برادر جای پدرتو بگیره.

مرد کم باشه توزندگیت بعضی داداشا خیلی خوبن من اینجور خواهر برادرارو هیچ وقت نتونستم بفهمم .چون داداش خوب مفید نداشتم.

چ فرقی داره ک لایکت کنن یا نکنن؟ امتیازی چیزی داره؟ ب منم بگین

نه امتیاز نداره....فقط میتونه برگرده به همین تاپیک وادامه داستانو بخونه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

میگم حالا اونا هر شش تاشون نا نتی هستن؟بعد شما خواهر برادر تنی چندتا داری؟

۷ تا ناتنین.یکیشون سوئده.که قراره بایه مغربی ازدواج کنه گویا 

تنی ۶ تاییم.۴ تا خواهر ۳ تا داداش کوچک.

۷ تا ناتنین.یکیشون سوئده.که قراره بایه مغربی ازدواج کنه گویا  تنی ۶ تاییم.۴ تا خواهر ۳ تا دادا ...

اون خواهر برادر تنی باهات در ارتباطن؟ 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر