2777
2789
عنوان

نی نی من هم دنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 58 پست
قدمش مبارک باشه برا زنداداش منم دعا کن امروز پسر 5ماهشو سقط کرد، مشکل ژنتیکی داش جنین. براش دعا ک ...

انشالا خدا به همه نظر می‌کنه دادش و زن داداش شما هم بین اونها آمین

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان خدا حفظش کنه😍😍

باوجود یه بچه هشت ماهه باز دلم رفت😂

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

واااای خدا چه نازه و ملیح میخنده

خدا براتون حفظش کنه قربون لبخندش

ماشاالله لا قوه الا باالله العلی و العظیم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
مبارک باشه عزیزم.. نمیدونم چرا یهو بغض کردم..یاد دنیااومدن بچه خودم افتادم چقدخوشحال بودم... هععییی. ...

خدا برات حفظش کنه . سه سال تفاوت سنی برای بچه بعدی خوبه . اگه شرایطش رو داری اقدام کن

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
خدا نی نی ات رو برات حفظ کنه عزیز دلم

ممنون❤❤

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
خدا برات حفظش کنه . سه سال تفاوت سنی برای بچه بعدی خوبه . اگه شرایطش رو داری اقدام کن

سلامت باشی... سر قبلی خیلی از نظر روحی زجر کشیدم از سمت هر دو خانواده و همسرم یکم افسرده گونه ام جرئت نمیکنم!!! 

ای جان خدا حفظش کنه😍😍 باوجود یه بچه هشت ماهه باز دلم رفت😂

منم پرنسسم ۱۸ ماهه است دلم تنگ شد برا نوزادیش

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم