2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اسمای خاصیه  معنیاشم میدونی عزیزم؟

داریس از ادریس میاد که فک کنم پیامبر بوده و ریشه مذهبی داره 

داتیس و دانون از سپاهیان داریوش بودن این دوتا چون اسم باباشون داریوش بوده اسم بچه هاشونو اینجوری انتخاب کردن

ارشیا با الف به معنی تخت و اورنگ پادشاهی و کاملا ایرانی عرشیا با ع عربیه و به معنای عرش

سپنتا یعنی پاک و مقدس

راماتیا نام شخصیت های قدیمی و کهن

برسام هم قشنگه از اسامی شاهنامس 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
سلام بچه ها  من هنوز نینی ندارم  ولی اسمای  مهدیار و مهگل رو دوس دارم  قشنگن ...

یا جفتشو مذهبی بذار یا غیر مذهبی پس فردا شاکی نشن سرت چرا فرق گذاشتی.شاید عقایدشون فرق کنه با شما 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
عزیزم داتیس که تو فامیلتونه فامیلیش خواجه ئیان نیست ؟؟

نه عزیزم فامیلیش دانش هست و کانادا زندگی میکنه دو تا هم بچه داره 😂