میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
داتیس datis این دوتا داداشن و هرکدوم بچه هم دارن خودشون از اسامی قدیمی ایرانیه
اسم شوهرم ارشیا
داریس daris
سپنتا
مادرشوهرم میخواست اسم شوهرمو بذاره راماتیا هنوزم خاصه و هیجا نشنیدمش
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
گفتم شاید واس جای دیگه ای تاره میخواستم بگم حداقل بزار حاکان من ک راضی نیستم ازت حلالت نمیکنم🤣🤣🤣🤣تازه نظرسنجیه اسم میشد همون شب هی میومدی میگفتی حکیم و حاکم اسم پسرام اسم ب اون قشنگی دارن ک 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
گفتم بپرسم جدی میگی یا نه گفتم خب دوست داره دیگه به من چه
اخه دوماه پیش اومد گفت اسم بچه اولم حاکمه میخوام دومسو بزارم حکیم وای خدا😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣