2777
2789
عنوان

غده های شیردهی در زیربغل

9839 بازدید | 16 پست

یه هفته ای میشه زایمان کردم متوجه شدم که زیر بغلام ورم کرده و درد میکنه خیلی ترسیدم به پزشک مراجعه کردم گفت اینا همون غده های شیردهیه و مشکلی نیست 

کسی همچین تجربه ای داشته ؟!

بنظرتون جای نگرانی هست؟

بله عزیزم منم تو ماه آخر بارداری متوجه شدم وخیلی ترسیدم سونو هم رفتم دکتر گفت عده شیر دهی هست الان با اینکه 4ماه از زایمانم میگذره ولی هنوز هست و گاهی درد میکنه.

زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه هاست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم تو زیربغل توده حس میکردین اندازش چقدری بود منم سمت راستم حس میکنم 

بله عزیزم اندازه یه نخود هنوز هم هست ولی یک هفته هست کمی درد دارم و متاسفانه با شرایط موجود کرونا نمیتونم پیش دکتر و سونوگرافی برم.

زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه هاست.
بله عزیزم اندازه یه نخود هنوز هم هست ولی یک هفته هست کمی درد دارم و متاسفانه با شرایط موجود کرونا نم ...

سلام

میشه اگه پیاممو میبینی بگی چی شد؟؟

منم دو ماهه شیر میدم دقیقا امروز متوجه یه نقطه دردناک زیربغلم شدم ، فشار میدم اندازه یه عدس حس میکنم 

مثل جوش زیرپوستی میمونه 

خیلی میترسم 

یه ماه پیش سونو دادم مشکلی نداشتم

سلام  میشه اگه پیاممو میبینی بگی چی شد؟؟ منم دو ماهه شیر میدم دقیقا امروز متوجه یه نقطه دردنا ...

سلام عزیزم ببخشید برای شما چی شد؟؟

من دو هفته دیگه زایمانم دیشب متوجه یه توده خیلی ریز زیر بغل راستم شدم فشار میدم درد داره

دقیقا انگار جوش زیر پوستی باید فشار بدم تا لمسش کنم

خیلی نگرانم

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزهم انلاین هستن

چن تادکترداره

برای مادرای بارداروبچه دارهس هرسوالی باشه زودجواب میدن

من یه عضوم خیلی خوبه گفتم به شماهم معرفی کنم

خواستین ازرولینک نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033