2777
2789
عنوان

با جلوگیری طبیعی ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 159 پست
عزیزم برو پیش روانشناس یه اختلال داری

عزیزم اختلال چی اخه؟ واقعا کثیف کاری داره اصلا نمیشه اینو انکار کرد

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
متاهلي يا مجرد؟

مجردم

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی پس چیو تجربه کردی؟ 

وااااا مگه حتما باید تجربه کرده باشی!!!!! 

والا اون ترشحاتی ک من هررر روز دارم توی هر زنی میبینم قطعا مخلوط شدنش با ترشحات یک مرد ی ترکیب فوق العاده کثیف ارائه میده!!!!!

مجردم

اولا ب نظر من شما طبعت سرده انشالله هروقت ازدواج كردي با طب سنتي گرم مزاج كن خودتو اونجوري ديگه برات چندش نيست چيزي بلكه خودت شروع كننده هم ميشي

بعدم وقتي نسل در نسل اينكارو كردن از ائمه كه طهارتت بيشتر نيست شما ، كه كثيف بدوني

بعدم مني بو خاصي نداره، خيلي خيلي كمتر از وايتكس😄

والا اگرم فهمیده بود به من نگفت 

نینیات الان چن سالن دختدن یا پسر

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
از ته دلم از خدا میخوام باردار باشی خدا بهت نی نی سالم و ناز بده.

قربون دل مهربونت عزیزم امیدوارم همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه💕💕💕💕❤❤❤❤

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

مجردی از کجا میدونی بوی .... چجوریه؟

از بوی جفت مشخصه بوی اسپرمش چی بوده دیگ🙄

وااااا مگه حتما باید تجربه کرده باشی!!!!!  والا اون ترشحاتی ک من هررر روز دارم توی هر زنی میبی ...

بیخیال عریزم فعلا ذهنتو درگیر این چیزا نکن ایشالا ازدواج کردی درست میشه