2777
2789
عنوان

با جلوگیری طبیعی ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 159 پست
عزیزم هیچ وقت ریسک نکن مثلا بگی یه روز قبل پریود جلوگیری نکنیم و اینا و اینکه بعد هر بار ارضا شدن هم ...

اهان من ببخشید که رک میگم اصن اجازه نمیدم داخل تخلیه کنه ولی از اون طرف از اون پیشاب میترسم😓

💙کنکوری1400✌🤓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من هر ماه توهم بارداری دارم    

خخخخ جدی ۴سال باطبیعی باردارنشدی؟ازنظرمن خواست خداوقسمت ادمه چون خیلی هاباروش های پیشگیری مطمئن هم باردارشدن خدابخوادباهمون قرصوآی یودی ..هم میشه باردارشدالبته ایناروبیشتربه خودم تلقین میکنما🙄

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

بچه ها من‌مامام ینی در حوزه علمی تا ته تهشو میدونم خودم 

ولی ی موضوعی همیشه ازارم میداد 

ولی هیچوخ حوصله نداشتم بخاطرش تاپیک بزنم ک باز اعصابمو خورد کنن ای تو مردی و ال و بل 

وااااالا بقرعان 

بپرسم اینجا؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اهان من ببخشید که رک میگم اصن اجازه نمیدم داخل تخلیه کنه ولی از اون طرف از اون پیشاب میترسم😓

پیشاب اولیه توش اسپرم نداره ، اگر بعد از ارضا شدن خوشو نشوره ممکنه اسپرم باقی مونده باشه

برا تولد دختر بزرگم تدارک میدیدم غذا و تزئینات و دسر و مهمونی و... آخر شب از خستگی و افت فشار غش کرد ...

😓😓وای منم چند شب پیش مهمون داشتم فرداش کارم به سرم و بیمارستان کشید افت فشار داشتم😓از اون موقع هم دارم همش نکنه حاملم😓۶؟!!!

💙کنکوری1400✌🤓

من ازدوتادکترمتخصص پرسیدم گفت احتمالش کمی داره باپیشاپ

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
خخخخ جدی ۴سال باطبیعی باردارنشدی؟ازنظرمن خواست خداوقسمت ادمه چون خیلی هاباروش های پیشگیری مطمئن هم ب ...

من زنداییم دو تا بچه داره بعد دومی ۲۲ ساله داره طبیعی جلوگیری میکنه امسال یهووو باردار شد   

اگه بچه بخوای نمیشه  اما نخوای حتمن باردار میشی  بهش میگن قانون مورفی 😜

خدا کنه واس من مثبت بشه این ماه خداکنه این پریود لنتی نیااااد😭

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

ماشالا خالت 11 سال 

بچه هاش پنجم میخونن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه