2777
2789
عنوان

با جلوگیری طبیعی ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 159 پست
من ۴ ساله طبیعی جلوگیری میکنم چیزی نشده ، البته جلوگیری کامل داریم نه تقویمی  هر ماه هم حالتای ...

ببخشید که اینو میپرسم دوست عزیز

ماهم مثل شما

من جدیدا تنبلی تخمدان گرفتم پریودام منظم نیس با این وجود امکان بارداری هس!؟

💙کنکوری1400✌🤓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصصای زنان میگن تو روش طبیعی 30 احتمال بارداری وجود داره. در حقیقت به عنوان روش جلوگیری نمیشناسنش

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
نه گلم شکلی در کار نبود تولد یکسالگی دختر بزرگم قش کردم رفتم بیمارستان گفتن 3 ماهه باردارم. دوباره غ ...

یعنی هییییچ مقدار منی داخل ریخته نشده؟ مگه میشه؟ ادم میفهمه خودش

یعنی هییییچ مقدار منی داخل ریخته نشده؟ مگه میشه؟ ادم میفهمه خودش

خب پیش اب هم اسپرم داره 

بعد ممکنه یه قطره از اب حتی وارد بشه 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
کاشکی منم مثل توباشم چقدراین حرفت منواروم کردکجابودی تاحالا

97??

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.
ببخشید که اینو میپرسم دوست عزیز ماهم مثل شما من جدیدا تنبلی تخمدان گرفتم پریودام منظم نیس با این و ...

عزیزم هیچ وقت ریسک نکن مثلا بگی یه روز قبل پریود جلوگیری نکنیم و اینا و اینکه بعد هر بار ارضا شدن همسرت ادرار کنه و خودشو بشوره اگه خواستین بلافاصله رابطه داشته باشین 

من احساس میکنم اگه کامل حواس جمع باشین نمیشه

بشدددددددددددددددددت

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...