2777
2789
عنوان

بچه پرید رو شکمم😣باردارم

1742 بازدید | 41 پست

برادر زادمو بلند کردم جفت پا زد تو شکمم دو سالشه نمیفهمه ک .دید دردم اومد هی بوسم میکرد

چیزیم نمیشه؟نینیم اذیت نمیشه؟

نگران جوجه ام هستم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته اي ؟ 

نمیدونم فک کنم چهار پنج هفته

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
وا بارداری چرا بلندش کردی 😐

میخاستم بوسش کنم اون از ذوقش پاشو تکون داد ک محکم خورد تو شکمم

ن گلم چیزی نمیشه اون تو کیسه مخصوص خودشه ازش محافظت میکنه چیزیش نمیشه برو صدای قلب قشنگشووو بشنوووو

مرسی عزیزم.ترسیدم یکم

وا بارداری چرا بلندش کردی 😐

چیه مگه منم باردارم ی بچه دو ساله دارم که بغلش میکنم بلندش میکنم کلی هم لگد مگد میزنه ولی طوری نیس فقط باید حواسش باشه لگد محکم نزنه

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم