2777
2789
عنوان

بچه پرید رو شکمم😣باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 41 پست
خب بچه که حواسش نیس 😐 نمیدونم والا خودتون بهتر صلاح میدونید‌ من شنیده بودم چیز سنگین نباید بلند کر ...

اره بارداری اگه پرخطر باشه یا لکه بینی داشته باشی اصلا نباید چیز سنگین بلند کنی

ولی در کلاس بارداری ماما میگفت در بارداری نرمال بلند کردن بچه تا سن دو سال عیبی نداره

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات چه خوشگله خدا خودش نگهدارشه نگران نباش

اینو قبل بارداریم آماده کرده بودم ک باردار شدم بذارم امضام.😃

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
فکر کنم با همیم اخرین پریودت کی بوده؟

نوزده مهر.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
امضات چه خوشگله خدا خودش نگهدارشه نگران نباش

انشالله خدا بهت خیلی زود نینی بده .خدا رو  ب ایروی فاطمه زهرا قسم میدم دامن همه منتظرا سبز شه

انشالله خدا بهت خیلی زود نینی بده .خدا رو  ب ایروی فاطمه زهرا قسم میدم دامن همه منتظرا سبز شه

الهی آمین عزیزم❤️❤️😘

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
نی نیت 4 روز از نی نی من بزرگتره ❤😍

جوووونممم.قربون نینیاموووون.😍😘😗😙😚