2777
2789
عنوان

با تجربه ها.. میشه کمکم کنید؟ مادر همسرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 87 پست
مادرشوهر داریم تا مادرشوهر مادرشوهرم خونه من مهمونم دعوت میکنه هی دستور میده اینو دعوت کنین اونو د ...

ببین وقتی میخواد مهمون دعوت کنه شوهرت باید دربیاد بگه مامان خودمون اگه بخواهیم دعوتش میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون میاد...  تازه اگ بریم میگه چرا بی دعوت اومدین؟

خودتو   بزن   به  نمیدانم  و به  روی خودت  نیار

باز بروووو

تا روش کم بشههه

باور کن باید با پررویی  باهاشون  برخورد  کنیییی....

بهت  گفت چرا بی دعوت  اومدی   بگو  مگه  ما این حرفها  رو داریم مگه  شما رو من  دعوت  میکنم  ..این چه حرفیههه

ببین وقتی میخواد مهمون دعوت کنه شوهرت باید دربیاد بگه مامان خودمون اگه بخواهیم دعوتش میکنیم

من گفتم 

شوهرم گفته

بارها.. فک میکنی نگفتيم؟ 

اصلا با واژه حریم خصوصی غریبه س

یا خدا شما نظرت راجب مامان خودتم همینه بره خونه داداشت همین برخورد باهاش بشه

من خودم داداش ندارم ولی بی دعوت هیچ جایی نمیریم جز خونه مامانم اونم برا شام ناهار نمیمونم بدون دعوت اصن 

مامانم خونه خودمم که میاد خودش خیلی کمک میکنه و اصلا تا دعوت نکنم نمیاد ولی من هرروز خونشونم

خب بنده خدا درس داره نمیتونه هم مهمونداری کنه هم درس که 

الان دوروز دیگه خدایی نکرده کنکور قبول نشه همونا صدتا حرف پشت سرش میزنن که اره دیدی نتونست و ازین حرفا 

ماهی دوبار زیاده؟ شاید بخاطر این سرزده میاد ک زحمت نیفتی و بخاطر این میگه زنگ بزن ک برات شام یا ناهار خوبی تدارک ببینه . اونو مث مادر خودت ببین همه چی حل میشه . خوبه حالا مث من هشت تا جاری نداری 😁

فقط خدا ب مایی ک پسردارییم رحم کنه

خودتون به خودتون رحم کنید چرا انتظار دارید بچه یا عروس همیشه شما رو نگه داره مهمونی رفتن و دور هم جمع شدن اشکال نداره ولی تو این دور و زمونه همه حریمها مشخصه وقتی حریمها بهم میخوره اختلاف پیش میاد

استارتر عزیزم ناراحت نشی از حرفم حالا تو شرطت بوده و میتونست قبول نکنه 

ولی پسری که بخاطر یه دختر و همچین شرطی مادرش رو زیر پا میزاره هی به دنیا نیاریش بهتره 

همه ما مادریم روزی پسرمون دختری رو بخواد و دختر بگه شرط ازدواجم اینه مادرت نیاد و پسر قبول کنه چه حالی میشیم وای من دیوونه میشم 

والاهرچی زحمت واسه شوهرت کشیده حرومش باشه 

ماهی دوبار زیاده؟ شاید بخاطر این سرزده میاد ک زحمت نیفتی و بخاطر این میگه زنگ بزن ک برات شام یا ناها ...

بی دعوت میاد چون خونه من نیست ک از نظرش خونه خودش و پسرشه

وا عزیزم حیف نبود اینهمه به فکر کنکور هستی ازدواج نمیکردی خب مگه کارد روی گلوت بود که بله گفتی خب مشخصه یه کنکوری ازدواج کرده با یکی که خونه پدرشه وضعیتش فرق داره 

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل